25 Şubat 2011 Cuma

Rizeliler kurtuluş gününü Volkan Konak ile kutlayacak


Dati Yatırım Holding iştiraklerinden Galleria, Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın Rize’nin Kurtuluşu organizasyonuna sponsor oldu. 27 Şubat Pazar günü TİM Show Center’da düzenlenecek geleneksel kutlama gecesinde Kuzeyin Oğlu olarak tanınan Volkan Konak sahne alacak.


Bünyesinde Galleria, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ataköy Marina Hotel ve Ataköy Marina’nın da bulunduğu Dati Yatırım Holding, kültür aktivitelerine destek vermeye devam ediyor. Dati Yatırım Holding iştiraklerinden Galleria, geleneksel Rizenin Kurtuluşu gecesine sponsor oldu. Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın organize ettiği gece, 27 Şubat Pazar günü Türker İnanoğlu Maslak (TİM) Show Center’da düzenlenecek. 2 Mart 1918 Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek gecede Kuzeyin Oğlu olarak bilinen Karadenizli ünlü sanatçı Volkan Konak sahne alacak.

20 yıla yakın süredir müzik piyasasında birbirinden güzel eserlere imza atan, 2003 yılında En İyi Halk Müziği Sanatçısı, 2004 yılında En İyi Sanatçı ve En Çok Satan Albüm Ödülü ile 2007 yılında Altın Plak Ödülü alan Volkan Konak, gecede Karadeniz müziğini evrensel müzik formlarıyla birleştirecek.
Derneğin davetlisi olan Rizeliler, basın ve kamuoyunda büyük ilgi gören ve her yıl merakla beklenen gecede Rize’nin Kurtuluşu’nu kutlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder