22 Şubat 2011 Salı

ING BANK’IN İNTERNET BANKACILIĞI’NA 12 ÖDÜL




ING Bank’ın Kurumsal Web Sitesi ve Web tabanlı uygulamaları, dünya çapında itibarı yüksek yarışmalardan toplam 12 ödül aldı.

Interaktif Medya Konseyi tarafından verilen Interactive Media Awards, Web Marketing Association tarafından verilen WebAwards ve International Davey Awards, ING Bank İnternet Bankacılığı’nı farklı kategorilerde mükemmellikle ödüllendirdi.


Interactive Media Awards’tan “Sınıfının En İyisi” ve “Üstün Başarı” Ödülleri

ING Bank Türkiye web sitesi Interactive Media Awards’ın (IMA) 2010 değerlendirmesinde hem Bankacılık kategorisinde hem de Finansal Servisler kategorisinde 2 ayrı “Sınıfının En İyisi” (Best in Class) ödülüne layık görüldü. Dizayn, içerik, özelliklerin işlevselliği, kullanılabilirlik, standartlara uyum ve cross browser uyumu kriterleri açısından değerlendirilen yarışmada ING Bank web sitesi, 2010 yılının kendi sınıfında en iyi ödülü ile başarısını taçlandırdı.

ING Bank Türkiye web sitesi, Interactive Media Awards’ın Finansal Bilgiler kategorisinde “Üstün Başarı Ödülüne” (The Outstanding Achievement Award) layık görülürken 1Kadin1Erkek1Banka.com mikro sitesi ile de “Üstün Başarı Ödülüne”nü aldı. Konunun uzmanı kişilerden oluşan uluslararası bir jüri tarafından yapılan değerlendirmede, ING Bank hem kurumsal sitesinin hem de mikro sitesinin ödüllendirilmesi ile alternatif dallardada internet mecrasındaki güçlü duruşunu tescil ettirdi.

2004 yılından beri Interaktif Medya Konseyi tarafından verilen Interactive Media Awards her yıl web sitelerindeki dizayn, yenilik ve geliştirme konularında mükemmelliği ödüllendiriyor. 70 farklı kategoride pek çok endüstriyi kapsayacak şekilde oluşturulan ödüle, her yıl 50’ye yakın ülkeden bireysel ve kurumsal başvurular yapılıyor.

Web Marketing Association's WebAward
ING Bank, “Web Marketing Association's WebAward” yarışmasında “Güç size geçti” advergame sitesiyle “Bank Standart Of Excellence” ödülü kazandı.
Web Marketing Association tarafından 1997’den bu yana 96 farklı sektörden web sitesi yapımı konusundaki çalışmalara verilen “WebAward”, interaktif profesyonelliği ön plana çıkartarak firmaların kendilerini, projelerini ve en iyi işlerini dünyaya tanıtma fırsatı sunuyor.


The International Davey Awards’tan yedi ödül birden
“International Davey Awards” yarışması ise ING Bank web sitesini, Finansal Servisler, Profesyonel Servisler ve Ana Sayfa olmak üzere 3 ayrı kategoride, “1 Kadın 1 Erkek 1 Banka” sitesini Finansal Servisler, Bankacılık ve Fatura Ödeme, Mikro Site, Promosyon ve Markalama olmak üzere 4 ayrı kategoride “Silver Award” ödüllerine layık gördü.
Medya, reklamcılık ve pazarlama şirketlerinin başvuruda bulunduğu “International Davey Awards”, yaratıcılığın “Adem”’leri olarak adlandırılıyor ve en prestijli uluslararası ödüllerden birisi olarak görülüyor. International Davey Awards; üyeleri arasında Condé Nast, Michael Kors A.Ş., Disney, Ellen DeGeneres Show, Microsoft, HBO, Monster.com, MTV, Polo Ralph Lauren, Sotheby's Institute of Arts, Victoria's Secret, Howcast ve daha birçok kuruluşun yöneticilerinin üye olduğu Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından tasdik edilen bir ödül olarak önem kazanıyor.


Bankacılık, yatırım, hayat sigortası ve bireysel emeklilik dallarında faaliyet gösteren Hollanda kökenli ING Grubu dünya çapında bir finans kuruluşudur. 40’tan fazla ülkede bireysel ve kurumsal 85 milyondan fazla müşteriye sahip olan ING Grubu, 105 bin çalışanı ile müşterilerine finansal geleceklerini yönetmeleri için gerekli standartları belirlemede yardımcı olmaktadır. Asya’dan Amerika’ya, Avrupa’dan Avustralya’ya dünya genelinde faaliyet gösteren ING Grubu, 2007 yılında “Interbrand En İyi 100 Marka” sıralamasında 81’inci, “Fortune Global 500” listesinde ise 7’inci, 2009 yılında ise Fortune “En Beğenilen Finansal Kuruluşlar” listesinde 6’ıncı sırada yer almıştır.

ING Grubu, 2007 yılında Oyak Bank’ın yüzde 100 hissesini satın alarak Türkiye pazarına girmiştir. 7 Temmuz 2008 tarihinde faaliyete başlayan ING Bank, 329 şubesi ve 5920 çalışanı ile Türkiye’de bireysel, KOBI ve ticari, kurumsal bankacılık ve özel bankacılık segmentlerinde hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder