24 Şubat 2011 Perşembe

Başak Eraydın’ın Dünya Çapındaki Başarısı



Rixos Hotels’in desteğiyle Türkiye’yi uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil eden milli tenisçi Başak Eraydın, en son ocak ayında Hindistan’da gerçekleşen ITF 18 yaş Gençler Tenis Turnuvaları’nı da başarı ile tamamlayarak Dünya 18 yaş kategorisinde 200’lerden 105 numaraya yükseldi.

Uluslararası Profesyonel Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası’nda yarışıp finale kalmayı başarmış 16 yaşındaki ilk Türk milli tenisçi Başak Eraydın, Rixos Hotels’in desteğiyle birlikte Türkiye’de ve yurtdışında büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak Ocak ayında Hindistan’da düzenlenen ITF 18 yaş turnuvalarını başarı ile tamamladı. Böylece dünya 18 yaş kategorisinde 200’lerden 105’inciliğe yükselerek dünya tenis sıralamasında da başarısını kanıtladı.
Antalya Belek’te 25 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında Türkiye Tenis ve Federasyon kaptanları ve tenik direktörleri kontrolünde gerçekleşecek Davis ve Fed Cup kamplarına katılacak olan Başak Eraydın, aynı tarihlerde uluslararası 10.000 USD’lık ITF Circuit turnuvalarında da yer alacak.
Enka Tenis Kulübünde profesyonel spor hayatına devam eden Başak Eraydın, Mart ayında Rixos Hotels desteği ile Uzakdoğu da oynayacağı dört adet 18 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvaları’nın antremanlarına şimdiden başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder