23 Şubat 2011 Çarşamba

CLARA ‘OYUNCAKLAR DÜNYASI’NI NOEL BABA İLE KURTARACAK!




Galleria, hem çocuklar hem de büyükler için düzenlediği etkinliklere ara vermeden devam ediyor. 26 Şubat Cumartesi günü ‘Sihirli Oyuncaklar’ isimli müzikal çocuk oyunu, Galleria’daki Çocuk Sahnesi’nde minikleri bekliyor

Türkiye’nin en önemli buluşma noktası olan Galleria, her haftasonu düzenlediği kültür sanat aktivitelerine devam ediyor. Galleria, her cumartesi günü saat 16:00 itibari ile etkinlik alanında özel olarak kurulan Çocuk Sahnesi’nde Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu eğlenceli oyunlarla küçük misafirlerini eğlendiriyor. 26 Şubat Cumartesi günü ‘Sihirli Oyuncaklar’ isimli müzikal çocuk oyunu, her yeni yılın yeni bir başlangıç olabileceğini anlatırken, paylaşmanın, sevginin, arkadaşlığın ve fedakârlığın önemini vurguluyor. Altınok Tiyatrosu, Sihirli Oyuncaklar isimli oyunun bu düşünceyle yola çıkarak çocukların hayal dünyasını geliştirdiğini söylüyor.
Macera dolu oyunu Altınok Tiyatrosu şöyle anlatıyor: “Oyun yeni yılın gelmesine çok az bir süre kala Clara’nın yaşadığı maceraları anlatıyor. Dedesinin oyuncak dükkânında bulduğu eski bir kitap Clara için sihirli bir yolculuğun anahtarı olur. Kötü karakter Fobüs Oyuncaklar Ülkesi’ni ele geçirip Clara’nın dedesini de kitaba hapseder. Clara da dükkândaki oyuncaklarla birlikte Oyuncaklar Ülkesi’ne giderek Noel Baba’yı bulmaya çalışır. Çünkü Oyuncaklar Ülkesi’ni ve dedesini yalnızca Noel Baba ile kurtarabilecektir.”
Miniklerin eğlenceli, konforlu ve renkli saatler geçirmesini amaçlayan Galleria, sahne önüne 250 adet küçük ve her biri farklı renkte sandalye ile dekore etti. Gelişmiş ses ve dekor teknolojileri kullanılan Galleria’da tüm gösteriler etkinlik alanında ücretsiz olarak gerçekleşiyor.
Serhat Kaner ve grubu ile nostaljik pazar

Çocuklar için her hafta yeni bir oyun getiren Galleria, büyükleri de unutmuyor. Her pazar günü saat 15:00- 18:00 arasında büyükler için müzik dinletileri düzenleniyor. Önemli bir hayran kitlesine sahip olan Serhat Kaner ve grubu Stardust Trio, yirmi yıldır sahnelerde opera kökenli, oldies, jazz, r&b, napoliten, rock’n roll, blues ve country tarzında performansları ile boy gösteriyor. Galleria, nostaljik bir pazar geçirmek isteyen herkesi 27 Şubat Pazar günü etkinlik alanına bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder