24 Şubat 2011 Perşembe

Rixos Hotels, Alman ve Avusturyalı turizmcileri



Rixos Hotels, Almanya ve Avusturya turizmine yön veren acenta sahipleri ve üst düzey yöneticilerinden oluşan 400 turizmciyi “Rixos Fam Trip 2011” organizasyonu çerçevesinde Antalya’da konuk ediyor

Türk turizmine yön veren Rixos Hotels, Almanya ve Avusturya’dan gelen yüzlerce turizmciyi ağırlamaya hazırlanıyor. Almanya ve Avusturya’nın en etkin tur operatörlerinden Schmetterling Reisen ve Türkiye’deki partneri Demed ile ortaklaşa düzenlenen “Rixos Fam Trip 2011” organizasyonu 400 turizmciyi Antalya’da buluşturuyor.

Rixos Tekirova ve Rixos Sungate’de 20-23 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyona katılan acente temsilcilerine Rixos Hotel konsepti ve ürünlerle ilgili detaylı bilgi verilecek. Alman ve Avusturyalı acente temsilcilerine Rixos Hotels’in yanı sıra bölgenin turizm potansiyelini görmeleri açısından gezi programları da sunulacak.

Rixos Hotels

2000 yılında kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biri haline gelmiştir. Antalya merkezli olarak kurulan Rixos Hotels, Türkiye’nin yanı sıra Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya’da 6 lüks resort ile 6 şehir oteliyle hizmet vermektedir. Bulundukları bölgelerde çok özel konumlara sahip olan Rixos Hotels, yaklaşık 6 bin çalışanıyla geleneksel anlayış ile lüks konseptini birleştirerek yenilikçi ve farklı bir misafir ağırlama yöntemi geliştirmiştir. Misafirperverliği, kişiye özel hizmetleri ve zengin mutfağı ile bilinen Rixos Hotels, Amerikan Five Star Diamond Awards, Conde Nast, World Travel Award ve Great Hotels of the World gibi uluslararası otoriteler tarafından defalarca ödüle layık görülmüştür. Doğu ve Orta Avrupa’ya, Akdeniz Sahilleri’ne, Körfez Bölgesi’ne ve Kuzey Afrika’ya odaklanarak, büyümesini hızla sürdüren Rixos Hotels, vizyon ve misyonuyla uluslararası konaklama sektörünün lideri olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder