25 Şubat 2011 Cuma

Gold İstanbul Fuarı’nda Altınbaş esintisi





Gold İstanbul Fuarı’nda Altınbaş esintisi
Pırlanta ve altın sektörünün lider markası Altınbaş, 17- 20 Şubat 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Gold İstanbul Fuarı’nda birbirinden özel mücevherleri ile özellikle yabancıların ilgi odağı oldu.
Altınbaş Mücevherat, doğada az bulunan tanzanit, caretta caretta kabuğu, pembe, mavi safirli, renkli pırlantalı ürünleri ile fuarın ikinci gününde de en büyük ilgiyi gördü. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden gelen alıcıların tercihi renkli pırlantalar oldu.
Fuara gelen Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, “Bu gibi fuarlar sayesinde dünya alıcısıyla buluşuyoruz. Fuarcılık her sektörde olduğu gibi mücevher sektörü için de çok önemli. Özellikle yurt dışından gelen alıcılar tüm koleksiyonları ve markaları toplu görme fırsatını yakalıyor. Hem fiyat değerlendirmesi yapıp hem de zaman kaybının önüne geçilmiş oluyor” diye vurguladı.
Altınbaş’ın gözde pırlanta koleksiyonları Bambaşka, Bouquet, İstanbul’un simgelerinden ve hikâyelerinden oluşan İstanbul koleksiyonu; modern ve şık tasarımları ile 18 ayar altından oluşan L’or koleksiyonu; eşlerin fotoğraflarının yer aldığı Portre alyans koleksiyonu ile elmas ve pırlantalardan oluşan diğer ürünleri fuarda mücevher tutkunları ile buluşmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder