10 Kasım 2010 Çarşamba

ÖĞRENCİLER HAYAL ETTİĞİ GELECEKLE OKAN KARİYER FEST’TE TANIŞIYOR


Okan Üniversitesi’nin düzenlediği Okan Kariyer Fest,Kasım 2010 – Mart 2011 tarihleri arasında Anadolu’da dokuz ilde Bay J & Geveze Show farkıyla gerçekleşecek!

Okan Üniversitesi üniversite adayları için Anadolu’da dokuz ayrı ilde Okan Kariyer Fest düzenliyor. Okan Üniversitesi’nin çok değerli akademisyenleri ve Eğitim Uzmanı Oktay Aydın’ ın yanı sıra ünlü radyo DJ’leri Geveze ve Bay J de Okan Kariyer Fest’ te öğrenciler ile buluşuyor.

İlki 12 Kasım Cuma günü İzmir’de Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Okan Kariyer Fest etkinlikleri sırası ile Trabzon, Diyarbakır, Ankara, Gaziantep, Adana, Antalya, Eskişehir ve Bursa’da üniversite adayları ile buluşacak. Üniversite adaylarının daha iyi bir gelecek ve meslek seçmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Kariyer Fest’te, fakülte etkinlikleri kapsamında; Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu her ilde farklı atölye çalışmaları yaparak, üniversite adaylarının eğitim görmek istedikleri meslekleri deneyimlemelerine yardımcı olacak ve kariyer planlarına yön verecekler.

Üniversite adayları, Okan Kariyer Fest kapsamındaki Fen Edebiyat Fakültesi Dil Atölyesinde Arapça, Rusça, Çince günlük konuşma kalıplarını öğrenirken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin Şirket Yönetim Oyunu ile ilk şirketlerini yönetecekler. Okan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin çeşitli mimari projeleri sergileyeceği “Kent Düşleri Sergisi” ile teoriden pratiğe giden yolu izleyecek olan katılımcı öğrenciler, Mühendislik Fakültesi tarafından uygulanacak olan Robokan Rally Yarışması ile eğlenecekler. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu atölyelerinde Gastronomi Bölümü “Mutfakta Bıçak Sanatı Gösterisi”, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü “Geçmişten Günümüze Reklam Afişleri Sergisi” ve Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu “Sağlığınıza Destek Verelim Sunumu”nun yer alacağı Okan Kariyer Fest, Geveze&Bay J ile Grup Fazla Mesai’nin keyifli performansı ile sona erecek.

Geleceğine yön vermek isteyen gençlere işin uzmanları ile birebir iletişim kurma şansı tanıyan Okan Kariyer Fest, gelecek kaygısını gelecek hayallerine dönüştürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder