25 Kasım 2010 Perşembe

ING BANK INTERNET BANKACILIĞI’NA 9 ÖDÜL


ING Bank’ın Kurumsal Web Sitesi ve Web tabanlı uygulamaları, dünya çapında itibarı yüksek 3 yarışmadan toplam 9 ödül aldı.

Interaktif Medya Konseyi tarafından verilen Interactive Media Awards, Web Marketing Association tarafından verilen WebAwards ve International Davey Awards ING Bank Internet Bankacılığı’nı mükemmellikle ödüllendirdi.


Interactive Media Awards’tan Olağanüstü Başarı Ödülü

ING Bank web sitesi, Interactive Media Awards’ın (IMA) bu yılki değerlendirmesinde Finansal Bilgilendirme Kategorisinde “Olağanüstü Başarı Ödülüne” (The Outstanding Achievement Award) layık görüldü. Beş ana başlıkta konusunun uzmanı kişilerden oluşan uluslararası birjüri tarafından yapılan değerlendirmede, ING Bank, tüm kriterlerde değerlendirmeleri başarı ile aşarak profesyonelliği her yönden en iyi şekilde ifade ettiğini gösterdi.

2004 yılından beri Interaktif Medya Konseyi tarafından verilen Interactive Media Awards her yıl web sitelerindeki dizayn, yenilik ve geliştirme konularında mükemmelliği ödüllendiriyor. 70 farklı kategoride pek çok endüstriyi kapsayacak şekilde oluşturulan ödüle, her yıl 50’ye yakın ülkeden bireysel ve kurumsal başvurular yapılıyor.

Web Marketing Association's WebAward
ING Bank, “Web Marketing Association's WebAward” yarışmasında “Güç size geçti” advergame sitesiyle “Bank Standart Of Excellence” ödülü kazandı.
Web Marketing Association tarafından 1997’den bu yana 96 farklı sektörden web sitesi yapımı konusundaki çalışmalara verilen “WebAward”, interaktif profesyonelliği ön plana çıkartarak firmaların kendilerini, projelerini ve en iyi işlerini dünyaya tanıtma fırsatı sunuyor.


The International Davey Awards’tan yedi ödül birden
“International Davey Awards” yarışması ise ING Bank web sitesini, Finansal Servisler, Profesyonel Servisler ve Ana Sayfa olmak üzere 3 ayrı kategoride, “1 Kadın 1 Erkek 1 Banka” sitesini Finansal Servisler, Bankacılık ve Fatura Ödeme, Mikro Site, Promosyon ve Markalama olmak üzere 4 ayrı kategoride “Silver Award” ödüllerine layık gördü.
Medya, reklamcılık ve pazarlama şirketlerinin başvuruda bulunduğu “International Davey Awards”, yaratıcılığın “Adem”’leri olarak adlandırılıyor ve en prestijli uluslararası ödüllerden birisi olarak görülüyor. International Davey Awards; üyeleri arasında Condé Nast, Michael Kors A.Ş., Disney, Ellen DeGeneres Show, Microsoft, HBO, Monster.com, MTV, Polo Ralph Lauren, Sotheby's Institute of Arts, Victoria's Secret, Howcast ve daha birçok kuruluşun yöneticilerinin üye olduğu Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından tasdik edilen bir ödül olarak önem kazanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder