9 Kasım 2010 Salı

“ING BONUS FIRSAT BULUCU” İLE AVANTAJLAR BİR DOKUNUŞ UZAKLIĞINDA


ING Bank “ING Bonus Fırsat Bulucu” iPhone aplikasyonu ile mobil uygulamalar konusunda kredi kartları dünyasında bir ilke imza atıyor. Bu aplikasyon ile iPhone kullanıcıları bulundukları mekân ve çevresindeki avantajlı ING Bonus Card fırsatlarına hızla ulaşabilecek.

ING Bank, mobil uygulamalar kapsamında geliştirdiği ve alanında bir ilk olan “ING Bonus Fırsat Bulucu” iPhone aplikasyonu ile müşterilerinin diledikleri konuda kendilerine özel, bulundukları konumuna yakın çevredeki ING Bonus Card fırsatlarını kolayca bulmalarını sağlıyor.

“ING Bonus Fırsat Bulucu” Nasıl Çalışıyor?
ING Bonus Fırsat Bulucu aplikasyonu çalıştırıldığı anda ilk önce harita üzerinde telefon sahibinin nerede olduğunu tespit ediyor. Daha sonra bu alan civarında ING Bonus Card’ın sunduğu tüm fırsatları harita üzerinde gösteriyor. Böylece ING Bonus Card sahipleri kendilerine özel fırsatları kolayca takip ederek, avantajlardan faydalanabiliyor. Herkesin kullanımına açık bu aplikasyon, ayrıca harita üzerinde istenilen herhangi bir lokasyondaki giyim, eğlence, teknoloji, yiyecek, vb. tüm ihtiyaçlarla ilgili fırsatların da kolayca bulunmasını sağlıyor.

“ING Mobil” isimli iPhone aplikasyonunu indiren herkes “ING Bonus Fırsat Bulucu”nun yanında bir çok ihtiyacı için bilgi edinebileceği bir uygulamalar setini de indirmiş olacaktır. Bu uygulamalar seti içinde ATM/Şube bulucu, Mortgagemetre hesaplayıcı, Kredi hesaplama araçları, döviz çevirici ve ING Bank kampanyaları yer alıyor.

ING Bank İnternet Bankacılığı Grup Müdürü Caner Rodoplu, konu ile ilgili olarak, “Internet bankacılığı alanında, müşterilerimizin gereksinimleri doğrultusunda yenilikçi uygulamalar geliştirmeyi sürdürüyoruz. Mobil aplikasyonlarımızı da müşterilerimizin beklentilerinden yola çıkarak tasarlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda bugüne kadar iPhone üzerinden sunduğumuz aplikasyonları tek bir çatı altında sunuyoruz. “ING Mobil” aplikasyonunu yükleyen herkes ING Bank’ın kendileri için sunduğu kolaylıklardan faydalanabilecek. “ING Bonus Fırsat Bulucu” aplikasyonu da bu paket altında sunduğumuz aplikasyonlardan kredi kartları iPhone aplikasyonları çerçevesinde bir ilktir. “ING Mobil” aplikasyonu ile hem müşterilerimize hem de diğer tüm iPhone kullanıcılarına kolay ulaşılabilir, hızlı ve kullanıcı dostu çözümler sunuyoruz. Bu aplikasyonu yakın bir zamanda blackberry ve diğer akıllı telefonlar için de sunacağız,” dedi.

ING Hollanda kökenli, bankacılık, yatırım (varlık yönetimi) ve hayat ve emeklilik sigortası dallarında faaliyet gösteren dünya çapında bir finans kuruluşudur. ING 40’tan fazla ülkede bireysel ve kurumsal 85 milyondan fazla müşteriye sahiptir. ING’nin amacı, 105.000 çalışanı ile müşterilerinin finansal geleceklerini yönetmeleri için gerekli standartları belirlemelerine yardımcı olmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder