25 Kasım 2010 Perşembe

CAROLINE PEARCE İLK DEFA MYCLUB’DA


Uluslararası atlet, manken, sözcü, spor bilimci, TV sunucusu, Gladyatör gibi pek çok özelliği ile tüm dünyada büyük beğeni toplayan Caroline Pearce, 24 Kasım günü MyClub üyeleriyle bir araya geldi.
2011 yılı için hazırlanmış olan ve devrim niteliği taşıyan PowerPlate Pro 6 proMOTION 6’nın uluslararası yüzü/sözcüsü ve PowerPlate’in e üst düzey Master Trainer’ı Caroline Pearce, Türkiye’de ilk defa MyClub’a gelerek basın lansmanını gerçekleştirdi.
Madonna, Clint Eastwood, Julia Roberts, Demi Moore, Sting, Kylie Minogue, Zinedine Zidane gibi ünlülerin de ilk tercihi olan ve ülkemizde başta Çağla Şikel, Sezen Aksu, Tülin Şahin, Sertap Erener, Gülben Ergen, Cem Yılmaz gibi birçok yıldız isimlerin tercih ettiği PowerPlate, Caroline Pearce tarafından tüm dünyada tanıtılıyor ve ilk kez MyClub öncülüğünde Türkiye’ye geldi.
Uluslararası atletizm ve buz kızağı yarışmalarında ülkesini temsil eden, en son gelişen fitness trendleri ile spor etkinliklerinin sunumunu en iyi şekilde yapan Gladyatör Caroline Pearce Türk sporseverlerle ilk kez MyClub’da bir araya geldi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği lansmanda özellikle Pearce’in sıcaklığı dikkat çekti.
Nike, Reebok, Speedo, Ron Hill ve Do Running gibi pek çok uluslararası marka için mankenlik yapan Pearce, doğal güzelliği, kadınsı atletik fiziği, üstün spor yeteneği, engin sportif ve bilimsel bilgi dağarcığı, diğer yandan medya sektörüne olan tutkusu ile el attığı her alanda başarılı olmaya kararlı bir genç kadın profili çiziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder