24 Kasım 2010 Çarşamba

ING Bank’tan Öğretmenlerimize Özel İhtiyaç Kredisi!


Öğretmenlerin nakit ihtiyacına çözüm yine ING Bank’tan…
ING Bank, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında tüm eğitim sektörü çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Meslek gruplarına yönelik avantajlı kredi paketleri geliştiren ING Bank, eğitim sektörü çalışanlarını da unutmayarak, Öğretmenler Günü’ne özel çok avantajlı bir ihtiyaç kredisi paketi hazırladı.

30 Kasım’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında tüm eğitim sektörü çalışanları isterlerse yüzde 0.74’ten başlayan düşük faiz oranları ile sabit masraflı, isterlerse yüzde 0.98’den başlayan faiz oranları ile masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Kredi Butik paketleri ile müşterilerine akılcı çözümler sunan ING Bank müşterilerine hem yeni kredi kullanma imkanı sunuyor hem de www.ingbank.com.tr adresinden ve ING Bank şubelerinden yapılan ING Kredi Tasarruf Testi ile müşterilerine mevcut kredi ve kredi kartı borçlarını transfer edip, uygun faiz ve ödeme koşullarından yararlanma şansı veriyor.

ING Kredi Tasarruf Testi ile müşteriler mevcut ve yeni alacakları tüm kredileri tek bir planda toplayıp, masrafsız Kredi Butik paketleri ile diledikleri takdirde tüm taksit ödemelerine bir, iki ya da üç ay sonra başlayabiliyorlar.
Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye tüm ING Bank şubelerinden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder