1 Kasım 2010 Pazartesi

DÜNYA MUTFAĞI’NDAN ÇEŞİTLİ MANTAR LEZZETLERİ COOKBOOK’DA


Sheraton İstanbul Ataköy Hotel içerisinde yer alan Cook Book Restaurant, misafirlerine dünya mutfağının lezzetlerini sunuyor. Kasım ayı süprizi olarak
Mantar Lezzetlerini menüsüne ekliyor.

Boğazın eşsiz manzarasını karşısına alarak günün stresi ve kargaşasından uzaklaştıran Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Türk ve dünya mutfağının modern sunumunun yapıldığı ana restaurant Cookbook, Kasım ayında çok özel bir lezzet ile misafirlerinin karşısına çıkıyor.

Protein ve demir açısından son derece zengin olan mantarın çeşitleri kullanılarak hazırlanmış uluslararası yemeklerden oluşan Mantar menüsü ile Cookbook Restaurant, misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor.
Mantarın Unutulmaz Lezzetleri CookBook’da
Başlangıç olarak Mantar Seronomisi adı verilen Karidesli Mantar Salatası, Tulum Peynirle Gratine Mantar, Avakadolu Mantarlı Somon Bohçası ve Pankolu Mantar Pane misafirlerin tadımına sunuluyor. Ardından Köpürtülmüş Türüf Mantar Çorbası ile içinizi ısıtmanızı sağlıyor. Mantarlı Künefe Böreği ve Pazıya Sarılı Mantarlı Levrek Rulosu ile ana yemekten önce birbirinden enfes tatlar misafirlere sunuluyor.
Sıcak yemek olarak Yaban Pirinci Rizottosu ve Rokfor Sosu İle sunulan Sarıkız Mantar sotesi üzerinde Dana Bonfile ile ziyafete devam ediliyor. Son olarak Kavun Sorbesive Kara Orman Meyesi Sos ile Porcini Mantar Suflesi tatlısı ile bu enfes menü taçlandırılıyor.
Tüm Kasım ayı boyunca hergün Cookbook Restaurant’ta set menü olarak servis edilecek ve menüyü tamamlayıcı olarak isteyenlere bir kadeh şarap servisinin yapılacağı enfes Mantar Lezzetleri kişibaşı fiyatı kdv dahil 55TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder