25 Kasım 2010 Perşembe

ING BANK’IN MANİFESTO’SU


Manifesto, Hollanda kökenli, bankacılık, yatırım, emeklilik ve hayat sigortası iş alanlarında faaliyet gösteren ve dünya çapında bir finans kuruluşu olan ING BANK’ın iletişim iş ortağı oldu.

40’tan fazla ülkede 85 milyondan fazla bireysel ve kurumsal müşteriye hizmet veren ING BANK stratejik iletişim danışmanlığı şirketini Kasım ayı itibariyle Manifesto PR olarak belirledi.
Manifesto PR Genel Müdürü Ozan Özkan, “Perakende sektörünün lideri CarrefourSA’yı portföyümüze eklemenin ardından ING Bank gibi Asya’dan, Amerika’ya, Avrupa’dan, Avustralya’ya kadar pek çok kıtada faaliyet gösteren uluslararası bir bankaya hizmet vermek gurur verici. Daha önce de vurguladığım gibi çok iyi bir ekip ve bu ekibin dostluk ruhu şirketimize başarıyı getiriyor. Bizim çalışma prensibimizde iş ortaklığından çok yol arkadaşlığı var” diye belirtti.
Ulusal ve uluslararası alanda önde gelen firmalara hizmet vererek başarılı yükselişini sürdüren Manifesto PR’ın müşterileri arasında Ağaoğlu Turizm Grubu, Altınbaş Holding, Altınbaş Kuyumculuk, Bahadır İnşaat, Baumax, Dati Holding (Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Galleria, Ataköy Marina, Park Marine), Nycomed, Weber, Suzuki, Okan Üniversitesi, Nilpark Alışveriş Merkezi, CarrefourSA, Carrefoursa Express, Güral Premier Tekirova, Doubletree By Hilton Moda, Taşyapı, Rixos, Vimjo, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding, Porsella bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder