25 Ekim 2010 Pazartesi

YENİLENEN GALLERİA’DA DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR YERİNİ ALDI


Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria yenileme çalışmalarını yaş gününe yetiştirdi.
Yenilenen dekorasyonu ile 22. yaş gününe gireceğini belirten Galleria, pek çok uluslararası güçlü markayı da ekleyerek renovasyon projesinin birinci etabını yaklaşık 15 milyon dolar yatırım ile tamamladı.
Galleria Genel Müdürü Hasan Ardıç, “Konuklarımızın, müşterilerimizin ve ziyaretçilerimizin talepleri doğrultusunda başladığımız Galleria yenilenme çalışmalarının ilk etabını sorunsuz bir şekilde bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi tüm çalışmalar alışveriş merkezi kapatılmadan ve sistemli bir şekilde gerçekleştirildi. Türkiye’de ilk mağazasını açacak olan dünya markaları da Galleria’da yerini aldı. Armani Jeans ilk mono brand mağazasını burada açıyor ve lansmanı üst düzey bir katılımla gerçekleştireceğiz. Dünyaca ünlü Hooters ilk mağazasını Galleria’da açarken, Versace Jeans gibi markalar da yeni gelen markalar arasında bulunuyor. Hem en deneyimli hem de en genç olacağız demiştik. Mevcut kiracılarımızdan, ziyaretçilerimizden ve yeni gelen markalardan aldığımız geri dönüşler neticesinde sözümüzde durduğumuza inanıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Galleria, Galleria’dır” dedi.
Genç, dinamik, deneyimli ve trendleri yakından takip eden yeni Galleria’da özellikle dünya markaları büyük ilgi çekiyor. Armani Jeans, Armani çocuk, Versace Jeans, Calzedonia, Intimissimi, Karaca, Regina Accessoria, Trussardi Jeans, Saray Muhallebicisi gibi pek çok markayı bünyesine ekleyen Galleria, konuklarını yenilenen alışveriş karması ile karşılayacak.
Aileye yeni eklenen 4 bin metrekare ile bölgedeki tek Tepe Home, bin 200 metrekare Teknosa, 600 metrekare Linens, Samsung, Sony, Bosch, Fakir ve İşbir Yatak ev tekstili ve elektro market katında yer alan markalar arasında bulunuyor. Elektronik marketlerin bulunduğu alana gelen tüm ziyaretçiler Galleria’nın sunduğu bedava wireless hizmetinden de faydalanabiliyorlar.

Dünyaca ünlü restaurant zinciri Hooters ilk kez Galleria’da
Tüm dünyada renkli ve keyifli hizmetiyle öne çıkan restoranlardan biri olarak kabul edilen Hooters, Türkiye'de ilk şubesini Galleria’da açıyor. Büyük ilgi gören restaurant zincirinin 29 ülkede 455 şubesi bulunuyor.
Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hazırlanan proje, Yapıt İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bu süre zarfından tüm detayların projenin uzmanları tarafından hesaplandığı değişim sürecinde mevcut mağazaların alabilecekleri olası zararlar telafi edildi. Birinci etap sonunda Galleria, tavanından tabanına, elektrik sistemlerinden mekanik düzeneklerine, aydınlatmasından sütunlarına, camlarından korkuluklarına kadar yenilendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder