15 Ekim 2010 Cuma

CarrefourSA 17’nci yaşını kutluyor, müşteriler kampanyaların tadını çıkarıyor!


Türkiye’de 17’nci yılını kutlayan CarrefourSA, birbirinden cazip kampanyalarla bu sevincine, müşterileri de dahil ediyor. 17’nci yıldönümü kapsamında son olarak “İndirim Özgürlüğü Kampanyası”nı hayata geçiren CarrefourSA’nın Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay sektördeki olumlu gelişmelere paralel olarak büyümeye devam edeceklerini belirtti.

Tüm CarefourSA’larda 12 - 21 Ekim 2010 tarihleri arasında yüzlerce ürün grubunda, dilediğiniz tüm markalarda çılgın indirimler sizleri bekliyor!
CarrefourSA’nın 17’nci yaş gününe özel birbirinden çekici kampanyalar Ekim ayı boyunca devam ediyor. 12 - 21 Ekim tarihleri arasında CarrefourSA Hipermarket ve CarrefourSA Expres Süpermarketleri’ne uğrayanlar bu sefer de “İndirim Özgürlüğü Kampanyası”nda inanılmaz indirimlerle karşılaşacak.
Kampanya süresince, tüm CarrefourSA’lardan, CarrefourSA Plus Kart veya Carrefour Axess ile kampanyaya dahil olan yüzlerce ürün grubundan yapılacak alışverişlerde cazip indirimlerden faydalanılabilecek.
Kazanılan indirim tutarı 28 Ekim 2010 tarihi itibarıyla CarrefourSA Plus Kart veya Carrefour Axess Kredi Kart’ınıza Plus Para olarak yüklenmiş olacak. Yüklenilen Plus Paralar ise 29 Ekim 2010’dan, 21 Kasım 2010’a kadar tüm CarrefourSA Hipermarket ve CarrefourSA Expres Süpermarket‘lerinde kullanılabilecek.
Kampanyaya dahil olan ürün gruplarını ve indirim oranlarını 12-21 Ekim tarihli CarrefourSA kataloglarından takip edebilir, detaylı bilgiye www.carrefour.com.tr adresinden veya 444 10 00 no’lu numaradan ulaşılabilirsiniz.


CarrefourSA büyümeye devam edecek!
Sektördeki gelişmelerden memnun olduklarını belirten CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay, son bir yılda mağaza bazında rekor düzeyde büyüme sağladıklarına dikkat çekerek “CarrefourSA kalitesini Türkiye’nin dört bir yanına yayma çalışmalarımız doğrultusunda, büyük şehirler dışındaki büyümemize devam ediyoruz. Sene başından beri İstanbul, Ankara, Adana, Elazığ gibi şehirlerimizin yanı sıra Çeşme, Sapanca, Marmaris gibi ilçelerimizde de mağazalar açtık. Amacımız pazardaki varlığımızı pekiştirmek, yatırımlarımızla ülke ekonomisine ve istihdama katkıda bulunmak” dedi.
CarrefourSA 2009 yılında kriz ortamından bağımsız olarak mağaza açılış sayısı bazında yüzde 200’lük bir büyüme sağlamış, ülke genelinde hipermarket sayısını 26’ya, süpermarket sayısını ise 160’a çıkarmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise 27 mağazalık yerel perakende zinciri Alpark’ı bünyesine katmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder