13 Ekim 2010 Çarşamba

Ataköy Marina’da Haftanın Farklı Günlerinde Çeşitli Çilingir Sofrası Lezzetleri


Ataköy Marina Yacht Club Restorant, 360 derecelik deniz manzarası eşliğinde her Çarşamba, Cuma çilingir sofrası, Cumartesi günleri ise Balık Çilingiri sofrası ile enfes tatları ziyaretçilerine sunuyor .

Türkiye’nin ilk beş altın çıpalı marinası Ataköy Marina içerisinde yer alan Ataköy Marina Yacht Club Restorant, tercihinize göre lezzetli çilingir sofraları ile Çarşamba ve Cuma günleri ziyaretçilerine unutulmaz tatlar sunuyor, balıkseverler için de Cumartesi günleri Balık Çilingir sofrası kuruluyor.

Çilingir Sofralarının Çeşitli Enfes lezzetleri Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de
Birbirinden lezzetli tatlardan oluşan Çilingir sofrasının favorileri arasında Serpme mezeler’den Arnavut Ciğeri, Acılı Ezme, Muhammara, Patlıcan Salatası, Gâvur Dağı Salatası, Humus, Kısır, Bostana, Cacık, Tereyağı , Tulum Peyniri, ara sıcaklardan Fındık Lahmacun, Mini içli köfte ile bu unutulmaz keyfe başlanıyor. Ardından ana yemeklerden lavaş ekmeği, ızgara domates, biber ve bulgur pilavı ile servis edilen Adana, Beyti, Kebap, Terbiyeli Tavuk Şiş ve Çoban Kavurma misafirlerin tadımına sunuluyor. Bu müthiş lezzet keyfine son noktayı koymak için taze kaymak ile sunulan künefe tatlısı bulunuyor.

Balık severlere Özel
Balık Çilingiri sofrasını tercih eden balıkseverler için ise birbirinden özel tatlar bulunuyor. Ahtapot Salatası, Füme Kırmızı Biber, Deniz Börülcesi, Patlıcan Salatası, Yoğurtlu Semizotu, Yaprak Sarma, Beyaz Peynir, Kavun gibi serpme meze tabaklarından sonra Balıklı Paçanga Böreği ile enfes keyifli bir geceye başlanıyor. Ardından Sote Patates, Roka Yaprakları, Kırmızı Soğan Ve Limon ile servis edilir Mangalda Levrek Balığı, Izgara Çipura ve günün balığından sonra Cevizli Kabak Tatlısı, Portakallı İrmik Helvası, Meyve tabağı ile son buluyor

Tüm menüler limizsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 70 TL fiyatla konuklara sunuluyor.

Rezervasyonlarınız için (direk hat) 0532 773 00 80
info@atakoymarinahotel.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder