18 Ocak 2011 Salı

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’den toplantının içeriğine özel menüler


Profesyonel kadrosu ile iş toplantılarında aranan kalite, prestij ve verimi uluslararası standartlarda konuklarına sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, her toplantının içeriğine özel menüler geliştiriyor.
Marmara Denizi manzarasıyla, İstanbul’un içinde, doğa ile içiçe konumlanan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, dünya mutfaklarına farklı bir bakış açısı getiren restoranlarının yanısıra, tam donanımlı toplantı odaları ve konferans merkezi ile iş dünyasının her ihtiyacına cevap veriyor.

Atatürk Havalimanı’na 8 km, Kuyumcukent, CNR & İstanbul Fuar Merkezi gibi önemli sanayi ve fuar merkezlerine 10 dk uzaklıkta olan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, iş dünyasına sağladığı ayrıcalıklı hizmet ile toplantılarda misafirlerine ve çalışanlarına fark yaratmayı isteyen kurumlar için çok özel temalı toplantı organizasyonları sunuyor.

İçerik kurumdan, menü Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’den

Herbiri gün ışığı alan 11 adet farklı büyüklüklerdeki toplantı-balo salonları ve toplantı odaları, tamamen yenilenmiş konferans merkezi ile Sheraton İstanbul Ataköy Hotel yüksek kalitede hizmet standartı gerektiren kongrelere, seminerlere, bayi toplantılarına, ödül törenlerine ve düğün, parti, yarışma gibi benzeri organizasyonlara ev sahipliği yaparak iş dünyasında atılan önemli adımların altına imzasını atıyor.

Şirket, kulüp ve dernek organizasyonlarında Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, katılımcılara en uygun ve etkili yiyecek ve içecek seçenekleri sunuyor. Zengin seçenekli menülerinin yanısıra organizasyonlar sırasında, beş farklı tema ile hazırlanmış sabah, öğle veya akşam için alternatif “Kahve Molası” paketleri bulunuyor. Yoğun ve uzun süren toplantılar için enerji veren ve hafif, kısa ve eğlenceli toplantılar için aperatif, nostaljik, Türk gibi alternatifler sunuyor.

İstanbul’daki Tek Yekpare Cam Toplantı Salonu
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yaklaşık 5 metre yüksekliğinde, dört duvarı boydan boya, yekpare, ses geçirmez cam toplantı odaları ile toplantılara farklılık kazandırıyor. Otel, toplam 9 toplantı odası ve 2 ayrı balo salonu ile aynı anda 1500 kişilik gruplara hizmet verme kapasitesine sahip.
Ayrıca Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, 40bin metrekare büyüklüğünde, eşsiz güzellikteki bahçesi, barbekü alanları ve 1200 kişi kapasiteli havuzbaşı mekanı ile yaz aylarında yapılacak organizasyonlarınızı farklı kılmanızı sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder