31 Ocak 2011 Pazartesi

Evlilik Fuarı’nda Altınbaş mücevherleri göz kamaştırıyor !



Altın ve pırlanta sektörünün lider markası Altınbaş, bu yıl 04-06 Şubat tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda göz kamaştıran mücevherleri ile bu yıl da yer alıyor.
Evlilik hazırlıkları yapan binlerce çiftin her yıl ziyaret ettikleri Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda Altınbaş, en özel altın ve pırlanta mücevherleri, tektaş ve eşsiz alyans koleksiyonları ile evlilik öncesi çiftlere farklı alternatifler sunuyor.
Üç renk altından oluşan “Triamor” alyans koleksiyonu, sonsuz aşkların simgesi “Destan” koleksiyonu, çiftlerin hayat arkadaşlarının fotoğraflarını parmaklarında taşıyabilecekleri “Portre” ve gökkuşağının bütün renklerinin olduğu farklı tasarımlı Spectra alyans koleksiyonları ile Altınbaş bu yılda çiftleri büyülüyor.
Altınbaş, hem evlilik fuarındaki standında hem de Türkiye ve dünyadaki mağazalarındaki mücevherlerini, her gelin özeldir inancıyla farklı stildeki gelinliklere göre romantik, marjinal ve modern tarzda 3 farklı model tasarımlar sunarak gelinlerin seçkin, farklı, şık ve pırıl pırıl görünmelerine katkı sağlıyor. Standı ziyaret eden tüm çiftlere hediye çeki de sunan Altınbaş, gelinlerin olmazsa olmazı olan takı torbalarını da hediye ediyor.
Evet demeden önce ziyaret edilmesi gereken fuarların başında gelen Evlilik Hazırlıkları Fuarı her yıl binlerce çifte rehberlik ediyor. Düğün mekanından organizasyona, mücevher ve gelinlikten nikah şekerine kadar bir çok ürün ve hizmetlerle evlencek çiftlere değişik şeçenekler sunan fuara 200’den fazla firma katılıyor.
Özel anların vazgeçilmezi olan mücevherlerin de yer aldıyı fuar, Altınbaş’ın her zevke hitab eden seçkin koleksiyon ve ürünlerini evlilik hazırlığı yapan çiftlerle buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder