10 Ocak 2011 Pazartesi

14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkın büyülü adresi Rixos Otelleri olacak... Parolanız AŞK….


Tatilin ve tüm özel günlerin ayrıcalıklı adresi Rixos Hotels, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerini yine farklı sürprizlerle ağırlayacak. Bu özel günü Rixos Tekirova, Rixos Premium Belek, Rixos Lares ve Rixos Sungate ile şehir otelleri Rixos Konya ve Rixos Grand Ankara’nın büyülü ortamında geçirecek çiftleri ayrıcalıklar bekliyor.

Yüksek kalite servis ve hizmet anlayışı ile Rixos Hotels, doğa ve huzurun birarada buluştuğu güney sahillerindeki otelleri Rixos Premium Belek, Rixos Tekirova, Rixos Lares ve Rixos Sungate ile şehir otelleri Rixos Konya ve Rixos Ankara’da çiftlere aşk dolu, huzurlu, romantik, eğlenceli ve bir o kadar da lezzetli bir 14 Şubat Sevgililer Günü sunuyor.

Rixos Sungate’de Aşk Başkadır
Sevgililer Günü’nde Rixos Sungate’de konaklamayı tercih eden ve 11-15 Şubat arasında “AŞK” parolası ile rezervasyon yaptıran tüm misafirleri çok özel süprizler bekliyor. 12 Şubat Cumartesi akşamı özel dekore edilmiş salonda canlı müzik eşliğinde başbaşa Sevgililer Günü yemeği, romantik yemek sonrası kırmızı karanfil ve balonlarla bezenmiş odalarda özel köpüklü şarap ve leziz çikolatalar, ayrıca akşamları yatağınıza çikolata ve gül servisi ile odaya bırakılan süpriz Aşk İksiri ve Sevgi Yumağı bu süprizlerden sadece bazıları…

Romantik unutulmaz bir akşam sonrası yeni güne dinamik ve aşk dolu bir merhaba demek için a la carte restaurant’ta kalpli, çiçekli enfes bir kahvaltı çiftleri bekliyor. Güne keyifle ve doyurucu bir kahvaltı ile başladıktan sonra Rixos Hotels’in huzur noktası Rixos SPA yüzde 35 indirim aşıkları bekliyor...

Rixos Premium Belek’te Double Kal Single Öde
Antalya’nın en gözde otellerinden Rixos Premium Belek, sevgililer gününe özel romantik konaklama paketi ile çiftlere keyifli bir tatil imkanı sağlıyor.

Şampanya ve çilek ile VIP karşılama, deniz manzaralı odalarda konaklama.özel turn-down servisi, sevgililer günü kokteyli ardından keman eşliğinde akşam yemeği, dans eden sularda sevgiler temalı su gösterileri, ile odaya kahvaltı,tatlı, şampanya, pasta ve meyve sepeti servisi çiftleri bekleyen süprizlerden birkaçı…Ayrıca Rixos Royal Spa hizmetlerinde yüzde 35 indirim bulunuyor
Bu unutulmaz anları hatırlatacak iki adet Rixos Aşıkları fotoğrafı ise hediyeniz….
Rixos Tekirova’da Aşk Dolu Bir Menü
Yeşil otel olarak bilinen Rixos Tekirova, Sparx Restaurant’da sevgililer gününe özel olarak çiftleri çok özel bir akşam yemeği bekliyor. İlk dokunuş, aşka dair, aşka varan patika, aşıklar korosu, tutkulu öpücük gibi isimler menüde yer alıyor. Keman ve violin eşliğindeki akşam yemeğinden ve Grup Metin’in sahnede canlı müzik performansının ardından odalarda kalp şeklindeki kırmızı yaş pasta ve ikram tabağı ile gecenizi taçlandırıyor.
Rixos Lares’de Balayına Çiftlerine Özel Romeo & Julıet Spa Paketi
VIP karşılama, deniz manzaralı odalarda konaklama, özel turn-down servisi, odaya kahvaltı, tatlı, şampanya, pasta ve meyve sepeti servisi ve A'lacarte restaurantta rezervasyon önceliğinin yanında, 3 gün konaklayan özel balayı çiftlerini özel bir sürpriz bekliyor. Beden ve ruhun rahatlama merkezi Spa’da 30’ar dakikalık üç çeşit masajı kapsayan Romeo ve Juliet paketi sunuluyor.
Sevgililer gününe özel akşam yemeğinde, Olivia Roof restaurant’da ise çifleri klasik müzik eşliğinde birbirinden özel lezzetler bekliyor.
Şehir Otellerinde Aşk Konforu
Şehirden uzaklaşmak için vakti olmayan tüm çiflere Rixos Grand Ankara ve Rixos Konya’da çok özel konaklama ve akşam yemeği paketleri sunuluyor. Ankara’nın buluşma merkezi Rixos Grand Ankara’da tüm misafirlere hitab eden konaklama paketleri ve Spa keyfi, özel akşam yemeği, köpüklü şampanya gibi birçok hizmet ile aşk çiftleri sarmalayacak.
Rixos Konya’da ise herkese hitab eden konaklama paketlerinin yanı sıra bünyesindeki 101 Lounge&Bar, Foga Bar ve X Club’da aşk ve romantizm dolu hizmetler çiftleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder