24 Ocak 2011 Pazartesi

Altınbaş’tan “İstanbul’u” aydınlatan ışıltılar…


Kimi zaman masalın ta kendisi olmuş, kimi zaman masallara ortak olmuş İstanbul âşıklarına özel yepyeni bir koleksiyon: “İstanbul” Altınbaş’ta yazılıyor...
Masallara konu olmuş, aşklarıyla, sevdalılarıyla en yoğun duyguları yaşatmış, medeniyetlerin buluştuğu, hayatın paylaşıldığı, her karesinde bir sihir, tutku ve hoşgörü hikâyesi olan İstanbul; Altınbaş İstanbul koleksiyonunda hayat buluyor.
İstanbul koleksiyonunda yer alan bu çok özel tasarımlar, hem sevdiklerinize, hem de İstanbul'a olan aşkınızı anlatmanın en etkileyici yolu olacak. 17 modelden oluşan koleksiyonun 12 parçası sınırlı sayıda ve özel olarak üretiliyor. İstanbul’a has figürlerin yer aldığı tüm ürünler, üretim damgası ile Altınbaş güvencesi altında bulunuyor. Koleksiyonda İstanbul’un hikâyesini anlatan pırlantalara safir ve zümrütler eşlik ediyor.
İstanbul’u anlatan simgeler, tektaş yüzüklerden, günlük kullanıma uygun spor bilekliklere, kolye ve kolye uçlarından, İstanbul’un şık ve renkli gecelerini süsleyecek modern-fantezi yüzük ve gerdanlıklara kadar bir çok farklı üründe buluşuyor. Koleksiyon Boğaziçi Yansımaları, Bir Hayalin Silueti, Saray Bahçeleri, Mai Düş ve Aşkın İlham Perisi adı altında 5 ana bölümden oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder