31 Ocak 2011 Pazartesi

Ottoman Antakya Antep mutfağı Nişantaşı City’s’de


Antakya ve Antep mutfağının başarılı uygulayıcısı Ottoman, yeni şubesini Nişantaşı City’s de açarak lezzet duraklarına bir yenisini daha ekledi.

Ülkemizin en zengin iki mutfağının harmanlandığı OTTOMAN, 1989 yılında Gaziantep'te, şehrin efsane Ustası İmam Çağdaş'ın yeğeni Kemal MAZLUM'un açtığı ilk lokanta ile lezzet serüvenine başladı. Yirmi yıllık deneyimli ekip, İstanbul'da farklı konseptlerde aralarında LACİVERT, ZARİFİ, HAYAL KAHVESİ ve OSMANÎ gibi çok sayıda sevilen mekânın kurucusu ve ortağı Fehmi YAŞAR'ın katılımıyla İSTANBUL'a taşındı.

Antakya mutfağının zengin mezelerine, Gaziantep’in lezzetli kebapları, lahmacunları, tatlıları eşlik ederek lezzetin tek adresi OTTOMAN lezzet duraklarını oluşturdu.

HALİÇ kıyısında CİBALİKAPI, semtinde üç katlı, manzaralı mekân kısa sürede lezzet severlerin sık uğradığı lezzet duraklarından birine dönüştü.

2009 yılında mekânın küçüklüğü ve konuklarının cesaretlendirmesiyle, daha geniş kesimlere hizmet vermek amacıyla ülkemizin yükselen değeri AVM’lerinde yer almaya başladı.

New York Times, Amerikan Forbes dergisinde makalelere konu olmuş, Belçika, Fransız, İsviçre basınında övgüler almış, gurmelerin, yemek yazarlarının İstanbul’un en iyi 10 lokanta arasında değerlendirdiği, sanat, spor ve cemiyet camiasından birçok ismin müdavimi olduğu lezzet severlerin adresi OTTOMAN, Antakya Antep Mutfağı şubeleriyle sizlerle.

Lezzetin tek adresi Ottoman Antakya Antep Mutfağı, Meydan AVM, Forum İstanbul AVM, Fulya Selenium, Çubuklu Hayal Kahvesi (yazlık),Gebze Center AVM, Nişantaşı City’s deki şubelerinde lezzet sevenleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder