28 Aralık 2010 Salı

Türkiye’nin en büyük Noel Babası Rixos Premium’da...


Antalya’nın en gözde otellerinden Rixos Premium Belek bu yılbaşı Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 7,5 metre boyunda Noel Baba ve Ren geyikleri tasarımı ile konuklarını karşılamaya hazırlanıyor.
Rixos Premium Belek misafirlerine unutulmayacak bir yılbaşı yaşatmak için gün sayıyor. Özenle tasarlanan Türkiye’nin en büyük 7,5 metre boyundaki yeni yıl dekoru Rixos Premium Belek’te konaklayan misafirleriyle yılbaşı gecesi buluşacak. Dev tasarımın montajı için 450 metre çelik halat kullanılırken toplam 600 kg ağırlığındaki Noel Baba ve Ren Geyiklerinin yapımı ise 60 gün sürdü.
Noel Baba Rixos Premium Belek’ten uçacak...
Dört farklı etkinlikle renkli bir yılbaşı akşamına hazırlanan Rixos Premium Belek ekibi, 2010’un son gecesinde Rixos Premium`un göleti üzerinden gerçek bir Noel Baba’yı da uçuracak.
Yeni yılın müzikle karşılanacağı Rixos Premium’da, Grup Turkuaz da sahne alacak. Gece 02.00’ye kadar devam edecek olan Lobi Piramit’teki yılbaşı gecesini, sabahın ilk ışıklarına kadar discoda gerçekleşecek olan Heaven and Hell Party takip edecek.
Yılbaşı kutlamaları Rixos Premium Belek’te yeni yılın ilk günü olan 1 Ocak Cumartesi de devam edecek. Otoparkta geçekleşecek olan olan Garage Party’de motorsiklet şovları ve sürpriz gösteriler yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder