7 Aralık 2010 Salı

Sezonist ile 1 TL’ye yeni sezonda yüzde 60 indirim


“Yeni sezon indirim savaşçısı” sloganıyla yola çıkan ve ünlü markaların yeni sezon ürünlerini yüzde 60’a varan indirimlerle satın alma olanağı sağlayan Sezonist, alışveriş tutkunlarına yeni avantajlar sunuyor

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Sezonist, seçkin markaların sezon ürünlerinde sadece üyelerine özel indirim fırsatları sunuyor.

İnternette bilinen diğer kampanya ve indirimli alışveriş sistemlerinden farklı olarak, Sezonist kampanyaları, seri sonu veya outlet ürünlerde değil sadece yeni sezon ürünlerinde geçerli oluyor.

Sezonist üyeleri, cep telefonlarına gelen kupon ile mağazalarda sezonist kampanya indirimi alarak, alışverişlerini avantajlı hale getiriyorlar.

Sezonist’in yaratıcısı Kerem Cankur,“Sezonist’i oluştururken üyelerimize; moda ve yeni trendlerden haberdar etmeyi ve trendy yeni sezon ürünlerini erken indirimlerle sunmayı hedefledik. Biz markalar ile üyelerimiz için pazarlık yapıyoruz. Bununla birlikte Sezonist indirimli alışveriş yanında üyelerine, ürünü görerek ve deneyerek mağazadan alışveriş yapma avantajı da sağlıyor. Bu sayede de markaların mağaza trafiğini arttırıyoruz. Sonuçta marka ile müşteri arasında köprü oluşturuyoruz. Gelecek yıl sonu hedefimiz aylık 200 bin kupon satmak ve 40 bin ürün satışı. Şu an 100 alışveriş merkezinde toplam 700 mağazada bulunuyoruz”.

Sezonist’de kredi kartı yok!

Sezonist kampanya indirimlerinden yararlanmak isteyenler öncelikle www.sezonist.com’a üye oluyorlar. Arzu ettikleri kampanyadan yararlanmak için o kampanyanın Sezon Kupon’unu 1TL’ye alıp, kampanyadaki ürünü mağazadan indirimli olarak satın alabiliyorlar. Cep telefonu bilgisini veren üye dilediği fırsatı seçebiliyor ve 1 TL cep telefonu faturasına yansıyor.

Üyemiz, mağazada görevliye kupon kodunu gösteriyor, ödemesini mağazada yaparak indirimli alışveriş fırsatı yakalıyor.

Üyeler, fırsatları www.sezonist.com’dan ve sosyal mecralar; Facebook, Friendfeed ve Twitter’dan takip edebiliyor ve isterlerse de sezonist.com’dan kampanyalar hakkında bilgi bültenleri alabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder