10 Aralık 2010 Cuma

Altınbaş’tan kaçırılmayacak yılbaşı fırsatı!


Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş; 10 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında “kullanmadığınız, sevmediğiniz altınlarınızı Altınbaş’a getirin, yepyeni pırlantalarla değiştirelim” kampanyası sunuyor.
Kampanya çerçevesinde tüketicilerin ellerinde bulunan eski ve kullanmadıkları tüm altın grubu ürünler ( 14,18, 22 ayar) Altınbaş mağazaları tarafından, günlük altın kuru değerinin daha üzerinde bir kur ile hesaplanarak alınacak, mücevher tutkunlarının beğendikleri pırlanta ve elmas grubundan ürünlerle değiştiriyor.
Altınbaş’ın eşsiz pırlanta ve altın ürünlerine sahip olma fırsatı sunan kampanyada özel olarak; YKB World Card sahiplerine, Aralık ayı boyunca; vade farksız 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme olanağı da sunuluyor.
Mücevher tutkunlarını heyecanlandıran bu kampayanın fırsatları sadece bunlarla da sınırlı değil. Kampanya süresince Altınbaş, müşterilerine her 500 TL değerindeki alış-verişlerinde, bir sonraki alış-verişte kullanılmak üzere 100 TL’lik hediye çeki de veriyor. Hediye çekinin son kullanma tarihi 28 Şubat 2011’de bitiyor.
Aralık ayında yılbaşı yaklaşırken sunulan bu kampanya ile Altınbaş; mücevher tutkunlarını farklı ve şık tasarımlı Altınbaş mücevherleri ile buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder