8 Aralık 2010 Çarşamba

MyClub’da ilkokul çağındaki miniklere Colgate ile Ağız ve Diş Sağlığı eğitimleri başladı!


Sağlıklı yaşam için 7’den 70’e düzenlediği aktiviteler ile dikkat çeken spor ve yaşam merkezi MyClub, Pedodonti Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Tamer Tüzüner ile ilkokul çağındaki çocuklara ağız ve diş sağlığı eğitimleri düzenliyor.
Sağlıklı ve kaliteli yaşamın önemine vurgu yapan ve gerçekleştirdiği aktiviteler ile dikkat çeken MyClub, önemini, çürüdüğünde ve ağrımaya başladığında fark edilen dişlerin bakımı için ilkokul çağındaki miniklere özel eğitimlere başladı.
Dişler nasıl fırçalanmalı, ne kadar diş macunu kullanmalı gibi Ağız ve Diş Sağlığı’nın önemini keyifli bir anlatım ile öğrenen minikler, aktivitenin sonunda Colgate’den hatıra olarak diş fırçaları ve diş macunlarını alıyor.
5-12 yaş arası çocuklar MyClub KidsClub’da buluşuyor
Pedodonti Uzmanı Yardımcı Doçent Doktor Tamer Tüzüner eğlenceli bir sunum ile Ağız ve Diş Sağlığı hakkında detaylı bilgi vererek, Süt dişleri nedir? Dişlerimizi nasıl fırçalamalıyız? Dikkat edilmesi gereken yiyecekler neler? Çürükler nasıl oluşur? Gibi soruları cevaplıyor. Minikler tarafından büyük ilgi gören eğitim sırasında keyifli kareler ortaya çıkıyor.
Zaman zaman doktora giderek dişlerinin ne kadar sağlam olduğunu gösteren çocuklar, özellikle ilginç sorularıyla dikkat çekiyor.
Eğitimlerin sonunda ise Colgate’in katkılarıyla hazırlanmış olan “Diş Krallığını Kurtaralım” çizgi filmini ise minikler merakla izliyor. Yoğun ilgi gören MyClub aktiviteleri KidsClub’da tekrarlanmaya devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder