16 Ağustos 2010 Pazartesi

Rixos Premium Bodrum “Royal SPA”da şımartılacaksınız...


Rixos Premium Bodrum “Royal SPA”, güzellik, bakım ve sağlık konseptiyle misafirlerine ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Bodrum Yarımadası'nda muhteşem bir sahil konumuna sahip olan Rixos Premium Bodrum, deniz, güneş, huzur, konforun yanı sıra Royal SPA merkeziyle ayrıcalıklı bakım ve sağlık hizmetleri sunuyor.

Uzakdoğu terapilerinin yanı sıra tüm Avrupa masaj ve bakımlarının sunulduğu Rixos Premium Bodrum Royal SPA, çamurun, sıcak ve soğuk suyun, dinlendirici sağlık veren marifetli parmakların dokunuşlarından yararlanmak isteyenlerin beklentilerine eksiksiz karşılık veriyor. Ayrıca sauna, hamam ve geniş bir dinlenme odası ile misafirlerine eşsiz bir dinlenme imkanı sağlıyor.
“Masajı çikolatalı mı yoksa vitaminli sabunla mı arzu edersiniz?”
Dünyada her bölgede, özel malzemeler ve geleneksel yöntemlerle uygulanan masaj hizmeti Rixos Premium Bodrum’da usta ellerden veriliyor. Uzman terapistler eşliğinde yapılan masaj sağladığı fizyolojik ve metabolik canlılık ile yaşam sevincinizi arttırmanıza ve içi huzurunuzu sağlamanıza olanak tanıyor.
Rixos Premium Bodrum’da Çikolata Masajı ile vücudunuzun güzelleşmesi, sıcak taş masajıyla enerjinin artırılması, Thai masajıyla gerginliğin atılması ve Bali Masajıyla huzura kavuşulması sağlanıyor. Klasik Masaj ise, sizi başka dünyalara taşıyor.
Ayrıca Türk hamamı ile gelenekleri sürdüren Rixos Premium Bodrum’da, vitaminli sabunlarla kese köpük masajı yapılıyor ve zen bir ambiyans içerisinde, içecekler ikram ediliyor.
Dünyaca Ünlü Sağlık Ürünleri Rixos Bodrum Spa’da...
Kuru ve ıslak bakımların ustalıkla uygulandığı Rixos Premium Bodrum’un SPA’sında Almanya'nın bu konuda uzman olan üreticilerden TRAUTWEIN firmasının ekipmanları kullanılıyor. Zayıflama ve selülit bakımlarında Fransa orijinli MEDIC SYTEM firmasının ekipmanları, cilt bakımlarında ise FINEX markalı cihazları ile hizmet veriliyor.


Profesyonel güzellik uzmanlarımızca, dünyaca ünlü Brunovassari Kozmetik ürünleri kullanılarak yapılan yüz ve vücut bakımları, özel cihazlar yardımıyla uygulanan sellülit programları ile fazlalıkların atılarak vücudun sıkılaşmasını sağlayan SPA hizmeti, değişik vitamin ve mineral maskeleriyle yumuşak ve pürüzsüz bir cilt vaadediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder