2 Ağustos 2010 Pazartesi

Çocuklar Güral Premier Tekirova’ya Emanet


Antalya’nın en yeni yıldızı Güral Premier Tekirova, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya’nın en güzel koyunda, görkemli Osmanlı ve Selçuklu motiflerinin yer aldığı dekorasyonu ile hem anne ve babalara hem de çocuklara konforu yaşatıyor.
Türk Mimari tarzında dekorasyonuyla, mavi bayraklı geniş özel sahiliyle, Tahtalı dağının ve üç adaların eşsiz manzarasında misafirlerine huzur, konfor ve eğlencenin bir arada bulunduğu unutulmayacak bir tatil imkanı sunan Güral Premier Tekirova, arzu eden ailelerin çocuklarını saat 10:00 ile 23:00 arası bakıyor.
Çocukları ile birlikte tatil yapmak isteyen aileler için her detayın düşünüldüğü Güral Premier Tekirova’da 3 bin 600 metrekare sadece çocuklar için tasarlandı. Küçük misafirlerin unutulmadığı otelde, 17 çocuk kaydırağının yanında macera havuzu çocukların vazgeçemediği yerler arasında bulunuyor. Bebekler için özel olarak hazırlanmış bebek plajı ise çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Birçok eğlence merkezinde bulunmayan oyun sahalarına sahip Güral Premier Tekirova’da, oyun salonları, çocuklar için özel tasarlanmış profesyonel bir oyun alanı, çocuk restaurantı, çocuk kulübü, teenager kulubü, dvd salonu, uyku odaları ve çocuk tuvaletleri bulunuyor. Arzu eden aileler çocuklarını saat 10:00-23:00 arası profesyonel çocuk eğitmenlerine emanet edebiliyor.
60 kişilik dev animasyon kadrosu
Gün boyunca organize edilen çeşitli aktiviteler, oyunlar, spor aktiviteleri yanında her akşam tamamı profesyonel müzikal, dans şovları ve katılımlı yarışmalardan oluşan gece programları Güral Premier Tekirova’nın 60 kişilik dev animasyon ekibi ile profeyonel bir ortamda sunuluyor. Aynı anda farklı noktalarda canlı müzik, disko, plaj partileri ile misafirler istedikleri eğlenceyi seçebiliyor.
İletişim: Tekirova Merkez/ Antalya / +90 242 813 5555/ www.guralpremier.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder