25 Ağustos 2010 Çarşamba

5. Ulusal Gençlik Konseyi Rixos Al Nasr Tripoli’de Toplandı.


5. Ulusal Gençlik Konseyi katılımcıların büyük ilgisi ile 20- 23 Ağustos tarihleri arasında Saif Al Muammer Qaddafi’nin katılımı ile Rixos Al Nasr Tripoli’de gerçekleşti.


Libya’nın başkenti Trablus’un merkezinde, “Yaşayan Otel” olarak adlandırılan oteli Rixos Al Nasr Tripoli, düzenlenen 5. Ulusal Gençlik Konseyi için kapılarını açarak yaklaşık 350 katılımcıyı misafir etti.

Rixos Al Nasr Tripoli’de, Saif Al Muammer Qaddafi’nin de katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Libya dışında yaşayan genç Libyalılar ile Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı birçok gazeteci ve dinleyici katıldı. Konsey boyunca Libya dışında yaşayan Libya’lı gençlerin kendi dil ve kültürlerini koruma ve yaşatma alanında yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Katılımcılar, Rixos Al Nasr Tripoli’de gerçekleşen konsey boyunca toplantı salonlarında gerçekleşen aktiviteler sırasında gördükleri hizmetten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Ayrıca ramazan nedeniyle kurulan özel çadırda sahur yemeği servisi yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder