24 Ağustos 2010 Salı

CarrefourSA iş ortakları ile iftar yemeğinde buluştu


CarrefourSA’nın iş ortakları iftar yemeğinde bir araya geldi. CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay’ın ev sahipliği yaptığı organizasyona devlet, iş dünyası ve basından 200’ü aşkın davetli katıldı.
CarrefourSA’nın iş dünyasını, basını ve tedarikçilerini bir araya getiren iftar yemeğinde konuşan Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer “Perakendede son 5-6 yıldır yaptığımız atılımlar ile önemli bir yere geldik. Ama alacağımız daha çok yolumuz var. Yılın ikinci yarısında da Sabancı Holding olarak perakende yatırımlarımıza devam edeceğiz. Buna paralel olarak perakende de amiral gemilerimizden CarrefourSA’nın da aynı hızla büyüyeceğini öngörüyoruz” dedi .
Ulusal ekonomiye ve ülkenin sürdürülebilir kalkınmasına hizmet etmek, yarınlarına katkı sağlamak için toplum ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu model ve hizmetleri geliştirmenin en önemli misyonları olduğunun altını çizen Dinçer, hoşgörü ve yardımlaşmanın daha da anlam kazandığı bir ay olan Ramazan’da iftar sofrası geleneğinin İslamiyet’teki birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma felsefesinin çok güzel bir yansıması olduğunu söyledi.
CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay ise Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmayı simgeleyen bir ay olduğunun altını çizerek “Böylesine anlamlı bir zamanda, bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile bugün burada bizimle olan tüm misafirlerimize, iş ortaklarımıza ve değerli basın mensuplarına en derin teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder