27 Ağustos 2010 Cuma

Her Rixos Farklı Bir Bayram Yeri


Rixos Hotels, misafirlerine bu bayram da çok özel bir coşku yaşatmaya hazırlanıyor. Samba gecelerinden unutulmaz White Party’lere, Pool ve Beach Party’lerden Ministry of Sound özel party’e, Hacivat ve Karagöz showlarından özel karnaval ve dans showlara kadar birbirinden özel organizasyonlar Rixos Hotels misafirlerini bekliyor…
Bayram tatillerinin değişmeyen adresi Rixos Hotels, bu yılda farklı bir deneyimin adresi olarak çok özel bir bayram coşkusu yaşatıyor. Doğa ve huzurun birarada buluştuğu, kaliteli hizmeti ile sizi şımartan Rixos Hotels, değişik beldelerdeki otellerindeki çeşitli programlarıyla, misafirlerine birbirinden özel bayram organizasyonları sunuyor

Rixos Premium Bodrum’da Bayrama Özel Lezzet Sofraları

Bodrum Yarımadası'ndaki muhteşem bir sahil konumu ve enfes çam kokuları arasında büyüleyici bir atmosfere sahip olan Rixos Premium Bodrum bayram şöleni boyunca Ney dinletilerinden, Pirates Party’ye, BBQ partylerinden birbirinden özel lezzet mutfaklarına kadar birbirinden özel programlar düzenliyor. Ayrıca çeşitli workshoplar sunan Rixos Premium Bodrum, bayram tatilinin zevkini doya doya yaşayacak çocuklar için de elma şekeri, lolipop ve cookies, cupcake kursları düzenliyor.

Dünya Etkinlikleri Rixos Premium Belek’de

Rixos Premium Belek’teki çok özel bayram programı 8 Eylül Çarşamba günü köy meydanındaki Rixos Models 2010 yarışması ile başlıyor. Bayramın ikinci günü ise Brezilyalı dansçıların özel Samba şovları ve muhteşem White Party ile devam ediyor. Bunun yanısıra Shaman gösterisi, Chinese Show ve Latin gecelerini özel bayram organizasyonu ile Rixos, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Son Yılların En Hareketli Party’si Ministry of Sound Rixos Lares’de

Antalya’nın en güzel bölgesi olan Lara’da 112 bin metrekarelik geniş bir alan üzerinde misafirlerine hizmet veren ve denize sıfır, eşsiz bir lokasyonda bulunan Rixos Lares bayram tatilinde misafirlerine çok hareketli organizasyonlar sunuyor. Her gece yerli ve yabancı değişik müzik gruplarının canlı sahne performanslarının yeralacağı eşsiz gecelerde misafirlerini bekliyor. Rixos Lares’de lazer ve dans gösterileriyle gerçekleşecek Ministry of Sound Party’si ünlü yabancı Dj Shane Kehoe’yi ağırlıyor. Bayramın son gecesi Rixos Lares Beach Bar, Cuba dans müziği ile doyasıya dans ederek tatili en eğlenceli haliyle sizlere yaşatıyor.

Eğlencenin ve Konforun Binbir Çeşidi Rixos ‘da
Akdeniz Havzasının tüm doğal güzelliklerini içinde barındıran Rixos Sungate, Beldibi’nin sakin, şehrin gürültüsünden arınmış büyüleyici atmosferi ve bu atmosferde bütünleşmiş eşsiz mimarisiyle misafirlerine konakladıkları süre boyunca sürekli yeni bir yaşam alanı keşfetme olanağı sunuyor. Bayram süresince birbirinden eğlenceli turnuvalar, aktiviteler, canlı müzik performansları, konserler ve geceyi gündüze bağlayan partyler Rixos Sungate de müşterilerin seçimine bırakılıyor.
Yeşil Otel olarak birçok ödüle layık görülen Rixos Tekirova’da ise bayram süresince White party, Shaman Dance Show, Red&White Gala party, köpük partyleri, karaoke, canlı performanslar misafirleri eğlencenin doruğuna çıkarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder