27 Ağustos 2010 Cuma

Her Rixos Farklı Bir Bayram Yeri


Rixos Hotels, misafirlerine bu bayram da çok özel bir coşku yaşatmaya hazırlanıyor. Samba gecelerinden unutulmaz White Party’lere, Pool ve Beach Party’lerden Ministry of Sound özel party’e, Hacivat ve Karagöz showlarından özel karnaval ve dans showlara kadar birbirinden özel organizasyonlar Rixos Hotels misafirlerini bekliyor…
Bayram tatillerinin değişmeyen adresi Rixos Hotels, bu yılda farklı bir deneyimin adresi olarak çok özel bir bayram coşkusu yaşatıyor. Doğa ve huzurun birarada buluştuğu, kaliteli hizmeti ile sizi şımartan Rixos Hotels, değişik beldelerdeki otellerindeki çeşitli programlarıyla, misafirlerine birbirinden özel bayram organizasyonları sunuyor

Rixos Premium Bodrum’da Bayrama Özel Lezzet Sofraları

Bodrum Yarımadası'ndaki muhteşem bir sahil konumu ve enfes çam kokuları arasında büyüleyici bir atmosfere sahip olan Rixos Premium Bodrum bayram şöleni boyunca Ney dinletilerinden, Pirates Party’ye, BBQ partylerinden birbirinden özel lezzet mutfaklarına kadar birbirinden özel programlar düzenliyor. Ayrıca çeşitli workshoplar sunan Rixos Premium Bodrum, bayram tatilinin zevkini doya doya yaşayacak çocuklar için de elma şekeri, lolipop ve cookies, cupcake kursları düzenliyor.

Dünya Etkinlikleri Rixos Premium Belek’de

Rixos Premium Belek’teki çok özel bayram programı 8 Eylül Çarşamba günü köy meydanındaki Rixos Models 2010 yarışması ile başlıyor. Bayramın ikinci günü ise Brezilyalı dansçıların özel Samba şovları ve muhteşem White Party ile devam ediyor. Bunun yanısıra Shaman gösterisi, Chinese Show ve Latin gecelerini özel bayram organizasyonu ile Rixos, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Son Yılların En Hareketli Party’si Ministry of Sound Rixos Lares’de

Antalya’nın en güzel bölgesi olan Lara’da 112 bin metrekarelik geniş bir alan üzerinde misafirlerine hizmet veren ve denize sıfır, eşsiz bir lokasyonda bulunan Rixos Lares bayram tatilinde misafirlerine çok hareketli organizasyonlar sunuyor. Her gece yerli ve yabancı değişik müzik gruplarının canlı sahne performanslarının yeralacağı eşsiz gecelerde misafirlerini bekliyor. Rixos Lares’de lazer ve dans gösterileriyle gerçekleşecek Ministry of Sound Party’si ünlü yabancı Dj Shane Kehoe’yi ağırlıyor. Bayramın son gecesi Rixos Lares Beach Bar, Cuba dans müziği ile doyasıya dans ederek tatili en eğlenceli haliyle sizlere yaşatıyor.

Eğlencenin ve Konforun Binbir Çeşidi Rixos ‘da
Akdeniz Havzasının tüm doğal güzelliklerini içinde barındıran Rixos Sungate, Beldibi’nin sakin, şehrin gürültüsünden arınmış büyüleyici atmosferi ve bu atmosferde bütünleşmiş eşsiz mimarisiyle misafirlerine konakladıkları süre boyunca sürekli yeni bir yaşam alanı keşfetme olanağı sunuyor. Bayram süresince birbirinden eğlenceli turnuvalar, aktiviteler, canlı müzik performansları, konserler ve geceyi gündüze bağlayan partyler Rixos Sungate de müşterilerin seçimine bırakılıyor.
Yeşil Otel olarak birçok ödüle layık görülen Rixos Tekirova’da ise bayram süresince White party, Shaman Dance Show, Red&White Gala party, köpük partyleri, karaoke, canlı performanslar misafirleri eğlencenin doruğuna çıkarıyor.

Kendinizi Özel Hissedeceğiniz Rixos Premium Bodrum Villaları


Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi oluyor. Baştan başa yeniden yaratılan Rixos Premium Bodrum, misafirlerine oda konaklamasının yanında çeşitli villa seçenekleri de sunarak kusursuz hizmet anlayışını benzersiz atmosferiyle birleştiriyor.
Çam ağaçlarıyla çevrili büyüleyici bir atmosfer üzerine kurulu Rixos Premium Bodrum, 9 farklı Konaklama seçeneği ile misafirlerine kendilerini özel hissedebilecekleri bir tatil sunuyor. Kusursuz hizmet anlayışıyla yüksek kaliteli servis veren Rixos Premium Bodrum, yenilenen ve yeni inşaa edilen 6 adet villası ile yeşilin ve mavinin birleştiği Bodrum'un eşsiz güzelliğine teslim olmanıza imkan veriyor.

Alışılmış Dışında Özel Bir Konfor Sunan Eşsiz Villalarda Kusursuz Hizmet ...

Her zevke hitap eden ve kendinizi özel hissedeceğiniz Rixos Premium Bodrum’da standart, deluxe, suit ve aile odalarının yanı sıra misafirlerine hizmet veren villalar müşterilerine çok özel avantajlar da sağlıyor. Villa Deluxe, Villa Junior Suite, Villa King Suite tercih edenler Rixos Premium Bodrum otel imkanlarının yanında sıcak ve soğuk içecek set up, günlük gazete servisi, A’la carte restaurantlarda rezervasyon önceliği ve özel organizasyonlarda yüzde 15 indirim kolaylıklarından faydalanabiliyor.

Düşledikleri tatili yaşamaları için her türlü ayrıntıya önem verilen Superior Villalarda konaklayan misafirlere extra servisler arasında günlük kahvaltı servisi, odada C/in, özel butler servisi, bir gün ücretsiz pavillion kullanımı, Rixos Royal Spa’da ücretsiz bir adet masaj, ücretsiz çamaşırhane servisi, özel maid servisi, ücretsiz laptop, hızlı ve kablosuz internet erişimi, bebek bakıcılığı hizmeti, Dvd, Ev sineması, play station, Wii, özel sinema gösterimi, bay ve bayan için Bvlgari banyo bukleti sunuluyor. Ayrıca sadece villa misafirlerine özel olan Cleopatra plajını ve iskelesini kullanma imkanı sağlıyor.

Rixos Premium Bodrum, Düşlediğiniz Tatil İçin Her Türlü Ayrıntıyı Düşünüyor

Villa Deluxe:
99 m² içinde konforlu bir yatak odası, ferah bir oturma odası, amerikan mutfak ve muhteşem Ege denizi manzaralı büyük bir terası ile Villa Deluxe, 5 yıldızlı yaşama dair tüm detaylara sahip ince bir tasarım tarzı ile konforu misafirlerine sunuyor.



Villa Junior Suite:
Ferah ve geniş bir oturma odası, rahat ve geniş 2 yatak odası, amerikan mutfak ile toplam 120m²’lik alana sahip villanın her odasında özel tasarlanmış buklet malzemesi bulunan banyo ve tuvalet bulunuyor.

Villa King Suite:
Bu muhteşem 133 m² ‘lik suite’de, ferah ve geniş bir oturma odası, 2 ayrı yatak odası, amerikan mutfak ve her odada özel tasarlanmış buklet malzemeleri bulunan banyo ve tuvalet ile rüya gibi bir Ege denizi manzarasına sahip olan özel yüzme havuzuna sahip.

Villa Superior:
Şık dekorasyon ile tasarlanmış 250 m²lik villanın herbirinde Lcd Tv olan 3 yatak odası, Lcd Tv bulunan 1 geniş oturma odası, 3 özel banyo, modern mutfağıyla yemek odası, muhteşem deniz manzaralı teras ve bu muhteşem villaya özel havuz ve deniz manzaralı özel dizaynı ile sauna bulunuyor.

Villa Panorama :
250 m²’lik bir alana ve muhteşem Ege denizi manzarasına sahip Villa Panorama kendine ait bahçe içerisinde özel havuz ve özel otopark avantajı sağlıyor. Bunun yanısıra içinde herbirinde Lcd Tv ve özel banyolu 4 yatak odası, salon ve mutfak yeralıyor

Villa Presidential:
600 m² üzerine yerleştirilmiş Villa Presidential muhteşem deniz manzaralı terası ve özel büyük havuzu ile size hayallerinizin tatilini sunuyor. Kraliyet dekorlarıyla süslenmiş mermer zeminli herbirinde 32" Lcd Tv olan 5 yatak odası, 42" Lcd Tv bulunan 2 geniş oturma odası, hayranlık uyandıran el yapımı mozaik ile döşenmiş içinde özel buklet malzemeleri bulunan mermer zeminli banyo, Tv odası, mutfak, elbise odası ve sauna bulunuyor.

26 Ağustos 2010 Perşembe

Ulusoy, Suudi petrokimya devi SABIC ‘in lojistik hizmet sağlayıcısı oldu


“Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding”, 40 ülkede 213 lokasyonu kapsayan polimer ürün grubu operasyonuyla dünyadaki en büyük petrokimya tedarikçilerinden SABIC(Saudi Basic Industries Corporation)’in lojistik hizmet sağlayıcısı oldu. Merkezi Riyad’da bulunan, Suudi Arabistan’ın lider petrokimya üreticisi SABIC’in 2009 cirosu 27,5 Milyar dolar, toplam aktif büyüklüğü ise 80 Milyar dolara ulaşıyor.
İmzalanan anlaşma çerçevesinde SABIC’in Haydarpaşa ve Gebze limanlarına gelecek olan konteynerlerin limana tahliyesi, ara nakliyesi, gümrüklü alana sevki, konteynerlerin iç boşaltılması, gümrüklü alanda depolanması ve müşterilere teslimatı gibi tüm lojistik servisleri Ulusoy tarafından gerçekleştirilecek.
Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, Orta Doğu’nun en büyük petrol şirketi ve dünyanın en büyük beş petrokimya üreticisinden Suudi Arabistanlı SABIC ile işbirliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını iletti. Lojistik alanında büyümelerinin devam edeceğini belirten Alican Ulusoy, grup şirketlerinden Ulusoy Depolama’ya yaptıkları yatırımlarla kapasitelerini geçen seneye göre 5 kat büyüterek toplam 150 bin metrekare depolama alanına ulaşmasının SABIC’le anlaşma imzalanmasında etkili olduğunu vurguladı.
Yakın gelecekte Ulusoy isminin depolama-lojistik alanında hizmet veren firmalar arasında ilk sıralarda yer alacağına değinen Alican Ulusoy sözlerine şöyle devam etti; “hedefimize ulaşmak için gereken altyapı yatırımlarımızın önemli bölümünü tamamladık. Lojistik anlamda her kademede hizmet verebilir hale gelmiş bulunmaktayız. Sektörleri mercek altına aldık eğilimleri analiz ediyoruz, yatırımlarımızı yönlendirmek için gelişmeleri yakından takip ediyoruz.“
İmzalanan anlaşma ile Ulusoy Depolama SABIC’e günlük 15 bin ton sabit stokla hizmet vermekte ve günlük 2 bin ton hareketli yük kapasitesiyle 75 HC konteyner yükleme/boşaltma eylemi gerçekleştiriyor.

25 Ağustos 2010 Çarşamba

5. Ulusal Gençlik Konseyi Rixos Al Nasr Tripoli’de Toplandı.


5. Ulusal Gençlik Konseyi katılımcıların büyük ilgisi ile 20- 23 Ağustos tarihleri arasında Saif Al Muammer Qaddafi’nin katılımı ile Rixos Al Nasr Tripoli’de gerçekleşti.


Libya’nın başkenti Trablus’un merkezinde, “Yaşayan Otel” olarak adlandırılan oteli Rixos Al Nasr Tripoli, düzenlenen 5. Ulusal Gençlik Konseyi için kapılarını açarak yaklaşık 350 katılımcıyı misafir etti.

Rixos Al Nasr Tripoli’de, Saif Al Muammer Qaddafi’nin de katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Libya dışında yaşayan genç Libyalılar ile Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı birçok gazeteci ve dinleyici katıldı. Konsey boyunca Libya dışında yaşayan Libya’lı gençlerin kendi dil ve kültürlerini koruma ve yaşatma alanında yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Katılımcılar, Rixos Al Nasr Tripoli’de gerçekleşen konsey boyunca toplantı salonlarında gerçekleşen aktiviteler sırasında gördükleri hizmetten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Ayrıca ramazan nedeniyle kurulan özel çadırda sahur yemeği servisi yapıldı.

24 Ağustos 2010 Salı

CarrefourSA iş ortakları ile iftar yemeğinde buluştu


CarrefourSA’nın iş ortakları iftar yemeğinde bir araya geldi. CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay’ın ev sahipliği yaptığı organizasyona devlet, iş dünyası ve basından 200’ü aşkın davetli katıldı.
CarrefourSA’nın iş dünyasını, basını ve tedarikçilerini bir araya getiren iftar yemeğinde konuşan Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer “Perakendede son 5-6 yıldır yaptığımız atılımlar ile önemli bir yere geldik. Ama alacağımız daha çok yolumuz var. Yılın ikinci yarısında da Sabancı Holding olarak perakende yatırımlarımıza devam edeceğiz. Buna paralel olarak perakende de amiral gemilerimizden CarrefourSA’nın da aynı hızla büyüyeceğini öngörüyoruz” dedi .
Ulusal ekonomiye ve ülkenin sürdürülebilir kalkınmasına hizmet etmek, yarınlarına katkı sağlamak için toplum ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu model ve hizmetleri geliştirmenin en önemli misyonları olduğunun altını çizen Dinçer, hoşgörü ve yardımlaşmanın daha da anlam kazandığı bir ay olan Ramazan’da iftar sofrası geleneğinin İslamiyet’teki birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma felsefesinin çok güzel bir yansıması olduğunu söyledi.
CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay ise Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmayı simgeleyen bir ay olduğunun altını çizerek “Böylesine anlamlı bir zamanda, bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile bugün burada bizimle olan tüm misafirlerimize, iş ortaklarımıza ve değerli basın mensuplarına en derin teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Rixos Otel Tekirova Zoover’ın ‘’En İyiler’’ Listesinde


‘‘Yeşil Tesis’’ ve ‘‘Travel Life’’ olmak üzere şimdiye kadar 2 çevre ödülü almış olan Rixos Otel Tekirova, otel müşterilerinin oylarıyla Zoover.com’un “en iyi oteller” listesinde yerini aldı.
Akdenizin turkuaz mavisi köşelerinden biri olan Tekirova da çam ağaçları ile çevrili mitolojik dağların eteklerinde kendine özel bir koyda yer alan Rixos Otel Tekirova, Avrupa'nın en büyük tatil yorum sitesi Zoover.com’un ‘‘En İyiler Listesi’nde’’ yerini aldı. Rixos Otel Tekirova ayrıca Rusların da beğendiği ilk 100 otel arasında sunuldu.
2010 sezonu içerisinde Rixos Otel Tekirova’da konaklayan Avrupa’lı misafirler, tatil sonunda internet üzerinden www.zoover.com adresine yaptıkları yorumlarla en iyi otel olarak seçilip, tavsiye ederken, sitede Rixos Otel Tekirova ‘’Zoover Holiday Reviews’’ ödülüne de layık görüldü.
Zoover.com Nedir?
Zoover, tatilcilerin oteller ve bölgeler hakkında değerlendirme ve fikirlerinin bulunduğu, tüm ziyaretçilerin rahatlıkla eriştiği Avrupa’nın en büyük bağımsız seyahat sitesidir. Uluslararası ve yerel tur operatörleri ile ortak çalışarak bağımsız değerlendirmeler sunan Zoover.com, kurulduğu günden bu yana pek çok ülke tarafından kullanılıyor. Zoover.com’un Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Danimarka ve Türkiye’de de ofisleri bulunuyor. Zoover’de, dünya çapında sınıflandırılmış 25 bin bölgede 140 binden fazla konaklama tesisi site ziyaretçilerinin bilgisine sunuluyor. Böylece ziyaretçileri online olarak konaklama yerlerini inceleyerek değerlendirebiliyor, aynı zamanda fotoğraf ve video ekleyebiliyor.
Eğlence ile huzurun buluşma noktası Rixos Tekirova
Antalya havalimanına 73 km mesafede, Tekirova alışveriş ve eğlence merkezine yürüyerek 10 dk lık mesafede mitolojik dağların eteklerinde kendine özel bir koyda yeralan Rixos Otel Tekirova, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmetiyle tatil severlerin ilk tercihi oluyor.
Rixos Tekirova’da, A ve B tipi 2 türlü bungolovlar olmak üzere toplam 600 odası bulunuyor. Bunlar 482 standart oda, 2 deluxes aile odası, 4 deluxe superior oda, 14 aile suiti, 2 standart suite ve 96 adet aile bungolov odadan oluşuyor.
Misafirler streslerini atıp, dinlenmenin huzurunu yaşarken, birçok aktiviteden de yararlanma şansı buluyor. Rixos Tekirova’da 4 su kaydıraklı büyük bir aktivite havuzu, ana havuz, çocuk havuzu ve kapalı bir havuz ile toplam 4 havuz bulunuyor. Ayrıca eşsiz güzellikte ki sahilde ve havuzda şezlong, minder, havlular ve güneş şemsiyesi, duş ve soyunma kabinleri de misafirlere özel tahsis ediliyor. Ayrıca özel masörlerin bulunduğu Rixos Royal SPA, ruhunuzu ve vücudunuzu dinlendirici özel masajlarla kendinizi bambaşka bir dünyada hissettiriyor. 2 adet sauna, hamam ve geniş bir dinlenme odası da bulunuyor
www.rixos.com

23 Ağustos 2010 Pazartesi

bauMax, Türkiye’deki ikinci marketini İzmit’te açıyor!


9 ülkede, toplam 147 yapı marketi ve 10 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet
gösteren Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye’deki 2‘inci mağazasını
İzmit’te açıyor. İstanbul’un doğusunda yükselen sanayi
merkezindeki marketin kapalı alanı yaklaşık 15 bin m².
bauMax şimdiye kadar faaliyet gösterdiği en büyük ülke olması sebebiyle kendisi
için özel bir konuma sahip olan Türkiye’de uzun vadede, 50 market ve 1
milyar euro ciro hedefliyor. bauMax’ın İzmit’ten sonraki mağazaları 2011 yılında
İzmir, Ankara ve İstanbul’da açılacak.

Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Samsun’dan sonra 2’inci mağazasını 24 Ağustos Salı
günü İzmit’te açıyor. bauMax, faaliyet göstereceği en büyük ülke olma özelliğine sahip ülke
olan Türkiye’ de, uzun vadede 50 market ve 1 milyar euro ciro hedefliyor. Girdiği
her ülkede lokal tedarikçileri mutlaka destekleyen bauMax, Samsun marketindeki ürünlerin
yüzde 70’ini Türkiye’den sağlıyor. Böylece sadece ticarette değil, sanayi işletmelerde de yerli
istihdamı güvence altına alan bauMax, bununla birlikte tedarikçiye Türkiye pazarının sınırlarını
aşan bir işbirliği de sunuyor. bauMax Türkiye, 2009 yılında iyi işbirliği içinde olduğu
tedarikçilerinden diğer bauMax ülkelerine satılmak üzere, toplam 8 milyon euro’ya ulaşan
ürün alımı gerçekleştirdi.

bauMax’ın Türkiye’deki ilk yapı marketi olan ve Mart ayında açılan Samsun mağazasında ilk 6 ayda sonuçlar beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Ayda yaklaşık 45 bin müşterinin bauMax’ı ziyaret ettiği Samsun’da usta, mimar, müteahhit gibi işlerine özel ihtiyaçlarını eksiksiz olarak bauMax’tan karşılayan ticari müşteriler de önemli bir paya sahip. Ticari Dünya müşterilerinin payı sebebiyle, bauMax Türkiye’nin sepet ortalaması Türkiye’deki DIY sektörünün üzerinde.
Ustalar, işletmeler, müteahhitler gibi ticari müşteriler, bauMax’ta sunulan Ticari Dünya kartından faydalanarak, kendilerine özel proje danışmanlarından destek alabiliyor, kendilerine ait özel alanlar ve kasalardan işlerini daha hızlı halledebiliyorlar. İnşaat alanında danışmanlık almak isteyen müşteriler, yerlerinde ziyaret edilerek, proje bitimine kadar istedikleri danışmanlık hizmetini alabiliyorlar.

“Hep ucuz, en ucuz fiyat konsepti”

“Hep ucuz en ucuz” sloganı ile müşterilere yapı, teknik, evim ve bahçem dünyalarına ait ürünleri en iyi fiyata sunan bauMax’ta en çok ağırlık verilen alanlar, evim ve teknik alanları. Bunun dışında iç dekorasyon, boya, aydınlatma, ev tekstili, fayans, tesisat ve bunları gerçekleştirirken kullanılacak aletler de yapı markette ağırlık ön plana çıkan ürün gruplarını teşkil ediyor.

Fiyat garantisi ile müşterilerine her zaman en iyi fiyatı garanti eden bauMax, fiyat konusundaki bu iddiasını da değişik bir uygulamayla kanıtlıyor. bauMax’tan alışveriş yapan bir müşteri, başka bir yapı market ya da zincir mağazada aynı ürünü daha ucuz fiyata gördüğünde, bunu bauMax’a ibraz ederek aradaki fiyat farkının iki katını alabiliyor. Türkiye’deki en büyük hedeflerinden biri fiyat konusunda lider olmak olan bauMax, “her gün en ucuz fiyat” politikası ile pazardaki diğer oyunculardan farklılaşmayı hedefliyor.

Uluslararası satınalma işbirliği, en iyi fiyatı sağlıyor

Avrupa’da yüksek cirolarda Do-it-Yourself (Kendin yap!) ürünleri alımları yapan, Avrupa’nın üçüncüsü konumunda olan uluslararası bir grup satınalma şirketine üye olan bauMax, bu sayede fiyat konusunda yüksek avantajlar sağlıyor. Köln, Hongkong ve Shanghai’daki şubelerde, satınalmanın yürütülmesinin dışında bauMax’a özel markalar da geliştiriliyor.

Düşük fiyat, yüksek hizmet kalitesi

bauMax uluslararası bir firma olmakla birlikte girdiği her ülkede, ürün ve hizmet seçimini yaparken mutlaka ülkenin ve de bölgenin istek ve ihtiyaçlarını dikkate alıyor. Türk halkının istekleri göz önüne alınarak Türkiye’de fiyat ve ürün çeşitliliği üzerine yoğunlaşan bauMax, yapılan pazar araştırmalarında markette sunulacak hizmetlerin Türk halkı için çok büyük önem taşıdığı sonucu çıkmasından hareketle, Türkiye pazarına girdiği ilk günden itibaren mağaza içinde verilen hizmetin kalitesini en üst düzeyde tutmayı kendine amaç edindi.
bauMax’ın İzmit marketinde market müdürü Ayhan Akgün yönetiminde, 130 kişilik bir ekip, müşterilere kusursuz hizmet sunmak için hazır. bauMax her ne kadar DIY (kendi yap!) felsefesinin öncülerinden olan bir yapı market olsa da, tamirat ve tadilat işleri ile kendisi uğraşmak istemeyenlere markette vereceği hizmetlerle destek oluyor. Müşteriler markete geldiklerinde istedikleri her türlü konuda onlara destek olacak uzman personeli bulabiliyorlar. İsteyen müşteriler nakliye, montaj gibi işin profesyonelleri tarafından sunulan hizmetlerden faydalanabiliyorlar.

Kendi işini kendisi yapmak isteyenlere, projelerinde en iyi desteği vermek için, bauMax akademi ilgilenen müşteriler için çeşitli kurslar düzenleyecek, ürün seçimleri ve uygulamalar konusunda destek olacak. Müşteriler yer döşemesi, boyama gibi konularda düzenlenecek kurslara katılabilecekler. bauMax, sıklıkla bayanların ilgisini çekebilecek, onlara özel kurslar da düzenliyor.


Enerji tasarrufu, çalışanların gelişimi ve modern sanata yatırım

bauMax ilkelerine göre; başarı sadece ekonomik kriterlerle değil aynı zamanda sosyal kriterlerle de ölçülüyor. bauMax’ın günlük iş akışı içerisinde ağırlık verdiği bazı konular: Enerji tasarrufu sağlamaya yönelik tedbirler, çalışanların gelişimine yönelik tedbirler, modern sanat ve sosyal sorumluluğun geliştirilmesi . Uzun yıllardır enerji tasarrufu konusunda çalışmalar yürüten bauMax, her bauMax marketinde tasarruflu aydınlatma kullanıyor ve yeni marketlerin konumlandırılacağı alanlarda alternatif enerji kaynakları arayışına gidiliyor.

Çok sayıda marketini topraktan ısıtma sistemi ile donatan bauMax, bu sistem sayesinde her markette CO2 atığını yüzde 75 oranında düşürüyor. Samsun marketinde de kullanılan bu teknoloji sayesinde yüzde 30 enerji tasarruf ediliyor.

Hayat felsefesi: “Mutlu çalışanlarla birlikte güzel bir geleceğe” olan ve iki kez Avrupa’nın en iyi yüz işvereni listesinde yer alan bauMax, aile şirketi olması sebebi ile çalışma atmosferine özellikle önem veriyor. bauMax, çalışanlarına kendilerini geliştirme olanağı ve de uluslararası alanda kariyer imkanları sunuluyor.
Çağdaş sanata yatırım
bauMax Avusturya’da bulunan Essl Müzesi çerçevesinde, çağdaş sanatı da destekliyor. bauMax'ın kurucusu ve bugünkü denetim kurulu başkanı, Prof. Karlheinz Essl ve eşi Prof. Agnes Essl 35 yılı aşkın bir süredir çağdaş sanat koleksiyoncusu olarak faaliyet gösteriyorlar. 10 yıl önce, Viyana yakınlarında Klosterneuburg'da açılan müzede şu anda Avrupa'nın en önemli özel koleksiyonları arasında sayılan 6.000'i aşkın uluslararası çağdaş sanat eseri yer alıyor.


bauMax “İnsana Değer Programı “

25 yılı aşkın süredir kendini engelli vatandaşlara destek olmaya adayan bauMax, bulunduğu ülkelerde çeşitli kurumlarla ortaklığa giderek engelli vatandaşları destekleyici faaliyetler yürütüyor. 200’ün üzerinde engelli çalışan güçlü ve zayıf yönleri ile bauMax marketlerinde çalışmakta ve bu kişilerin bauMax ailesi içinde yer almaları desteklenmektedir. bauMax, bu projeye Türkiye’de de öncelikli planları arasında yer veriyor. Bütün bu projelerin dışında bauMax AG Yönetim Kurulu Başkanı Martin Essl, üç yıl önce “Essl Sosyal Ödülü”nü hayata geçirdi. Bu uluslararası ödül, yoğun çabalar göstererek şahsi birtakım sosyal inisyatifleri efektif ve başarılı bir şekilde yönetebilen kişilere veriliyor ve 1 milyon euro değerinde.

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Hilton “DOUBLETREE” markasıyla Moda’ya geliyor


Hilton Grubu’nun yeni beş yıldızlı şehir oteli “DOUBLETREE by Hilton Istanbul-Moda“ açılış için gün sayıyor. İnşaatın tamamlanmasının ardından, iç dekorasyon ve tefrişat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Sakin, huzurlu, sıcak tarzı ile misafirlerinin farklı bir deneyim yaşamalarını amaç edinen DOUBLETREE by Hilton Kadıköy-Moda’da ulaşım ağlarının merkezinde yer alan konumuyla Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası olacak. “DOUBLETREE by Hilton Istanbul-Moda’nın” Aralık ayı içerisinde törenle hizmete girmesi planlanıyor.
Adalardan Sarayburnu’na, Eminönü’nden Kuruçeşme’ye kadar panoramik deniz manzarasıyla İstanbul’un bütün güzelliklerini gözler önüne seren “DOUBLETREE by Hilton Istanbul-Moda”, her türlü konforun düşünüldüğü mükemmel manzaralı odaları, özel olarak tasarlanmış toplantı salonları, muhteşem şehir manzarasına hakim çatıhavuz&bar , Akdeniz restoranı ve SPA’sı ile iş dünyasının yeni Moda’sı olacak.
Hilton Otelinin 55. Yılı kutlamaları için geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen Hilton Worldwide CEO’su Chris Nassetta’da ilk kez açılacak olan DOUBLETREE by Hilton otelini ziyaret edip incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi almıştı.

Manifesto 1 Yaşında!



Halkla İlişkiler ve Organizasyon sektörünün manifestosu 1. yaşını Sunset'te kutladı.

16 Ağustos 2010 Pazartesi

AĞAOĞLU TURİZM GRUBUNA ISO 9001 BELGESİ


Ağaoğlu My City Hotel kalite yönetim sistemini başarıyla tamamlayarak ISO 9001 belgesine layık görüldü.
Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Uludağ Turizm ve Ticaret kuruluşunun turizm ve otelcilik hizmetleri Ağaoğlu My City Hotel, MSA tarafından gerçekleştirilen denetimi geçerek kalitesini bir kez daha tescilledi.
Ağaoğlu Turizm Hizmetleri, ISO 9001 belgesiyle haketmiş olduğu kalitesini belgeleyerek Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda bir ilki daha gerçekleştirdi.
Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, “My City Hotel olarak oluşturmuş olduğumuz standartın başarısının uluslararası kalite sistemi tarafından da tescillenmesi beni ve ekibimi çok gururlandırdı. Uyguladığımız uluslararası hizmet analayışı otel ile temasa geçildiği andan itibaren başlıyor. Ağaoğlu markasını en güzel şekilde temsil etmek benim ve ekibimin görevi” diye belirtti.
ISO 9001:2008, DIN EN ISO 9001:2008 Turizm ve Otelcilik Hizmetleri kapsamı için bir Kalite Yönetim Sistemi, Uluslararası geçerlilikte KorQ-107915 referans numarasıyla tescil edilmiştir.

Gülşen Konserden Konsere Koşuyor


Türk pop müziğinin yıldızı Gülşen yazı dopdolu bir konser programıyla geçiriyor.

Her konserinde dinleyenlerine ayrı müzik şöleni yaşatan Gülşen geçtiğimiz hafta sonu nu da 3 farklı ilde 3 konserle geçirdi.

Cuma günü Mersin’de sahne alan Gülşen Cumartesi günü 21. İzmir Ali Ağa Emek ve Barış Şenliği’nde onbinlere seslendi. Dinleyenlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Gülşen Pazar günü ise Sivasspor sezon açılışında hareketli şarkıları ve danslarıyla taraftarları coşturdu.

Verdiği her konserde binlerce hayranının şarkılarını hep bir ağızdan söylediğini ve tezahüratlarını gören Gülşen’in mutluluğu gözlerinden okunuyor. Gülşen cuma günü de Silivri Maxi Alışveriş Merkezi’nde sürprizlerle dolu bir konserle yine izleyicilerinin karşısında olacak.

“Türkiye’nin yeni konut ihtiyacı ve renovasyon potansiyeli için 3 fabrika daha kuracağız”



Saint-Gobain Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, “Türkiye, gerek yeni konut ihtiyacı, gerekse yüksek renovasyon potansiyeliyle Avrupa’da en çok öne çıkan ülkelerden biri oldu. Biz de Weber olarak bu potansiyeli karşılamak için fabrika sayımızı 5 yıl içinde 3’ten 6’ya çıkaracağız” dedi.

Weber’in bağlı olduğu Saint-Gobain Grubu’nun 37,8 milyar euro’luk cirosuyla dünyanın ilk 100 şirketinden biri olarak 64 ülkede faaliyet gösterdiğini ve çatısı altında 190 binin üzerinde çalışanı bulunduğunu belirten Gökçe, Saint-Gobain’in, inşaat malzemeleri tasarımı, üretimi ve dağıtımı yaptığını, enerji verimliliği ve çevre korunması için artan talebi karşılayabilmek amacıyla yenilikçi çözümler sunarak yapı ürünlerinde dünya liderliğini elinde bulundurduğunu söyledi.

Saint-Gobain Grubu’nun endüstriyel harçlar alanında faaliyet gösteren şirketi Saint-Gobain Weber’in 5 kıtada; Fransa, İspanya, Brezilya, İtalya, Almanya, İngiltere, Portekiz, Arjantin, Güney Afrika, Hindistan, Çin, Tayland, Malezya, Baltık ve İskandinav ülkelerinin de içinde olduğu 42 ülkede, 10 binin üzerinde çalışanı ve 200’den fazla üretim tesisi ile bina inşaatları ve renovasyon için çözümler geliştirdiğini söyleyen Gökçe, Saint-Gobain Weber’in, 2,2 milyar euro’luk cirosuyla endüstriyel harçlar alanında dünya lideri olduğunu vurguladı. Weber Türkiye’nin stratejik ürün gruplarının seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe ve mantolama sistemleri, su izolasyonu ve tamir tesviye harçları olduğunu belirten Gökçe, “Türkiye pazarında ilk iki firmadan biriyiz” dedi.

Türkiye’nin gerek yeni konut ihtiyacı gerekse yüksek renovasyon potansiyeliyle oldukça dinamik bir pazar yapısına sahip olduğunu söyleyen Gökçe, “Türkiye Avrupa’daki potansiyeli en yüksek ülkelerden biri. Son yıllarda gerek dış cephe ısı yalıtım sistemlerinde gerekse de su yalıtım uygulamalarında artan bilinç, pazarın hızlı büyümesini sağladı. Saint-Gobain Grubu da Türkiye pazarına yatırımlarını bu gelişimi ön görerek yaptı. Dünyanın değişik yerlerindeki 200 fabrikada üretilen teknoloji ve buralarda kazanılan tecrübeyi köklü yerel bilgilerle buluşturduk ve Weber Türkiye olarak hızlı bir büyüme kaydettik. 2010 yılını 100 milyon TL’nin üzerinde bir ciroyla kapatmayı hedefliyoruz” dedi. Gökçe sözlerini şöyle sürdürdü: “Weber Türkiye olarak ihracatımız ciromuzun yüzde 6’sını oluşturuyor ve 2 koldan ilerliyor. Öncelikle Türkiye’nin yurtdışında iş yapan çok güçlü bir müteahhit grubu var ve ihracatımızın yarısı onlar vasıtasıyla gerçekleşiyor. Diğer yarısını ise coğrafi olarak bize yakın olan komşu ülkelere yaptığımız ihracat oluşturuyor.”

Yıllık 500.000 ton üretim kapasitesiyle herbiri alanında farklı çözümler sunan 200’e yakın ürüne sahip olduklarını söyleyen Gökçe, cirolarının yüzde 95’ini Türkiye’de üretilen ürünlerin oluşturduğu ifade etti. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Gökçe, uluslararası know-how desteği ve güçlü bir ar-ge altyapısıyla kalite odaklı bir yaklaşımları olduğunu ve pazara yenilikçi ürünler sunmayı misyon edindiklerini vurguladı. “Türkiye’nin ilk toz çıkarmayan seramik yapıştırıcısını biz ürettik.” diyen Gökçe sözlerine şöyle devam etti: “Bu özellikteki bir ürünü üretebilmek için yatırım gerektiren özel bir teknoloji kullanıyoruz. Bu sayede yeni seramik yapıştırıcısı serimiz ‘konfor’, ustalarımıza daha sağlıklı ve temiz bir çalışma ortamı sağlıyor.” dedi.

Şu ana kadar Türkiye’de 60 milyon euro’nun üzerinde bir yatırımları bulunduğunu söyleyen Gökçe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Krize rağmen çok hızlı bir büyüme dönemi içerisindeyiz. Şu anda İzmir, Ankara ve Gebze - Kocaeli olarak 3 fabrikamız bulunuyor. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde nihai olarak 6 fabrikaya ulaşmayı hedefliyoruz. 4. Projemiz olan Adana fabrikamızın yatırımlarına başladık. Aynı zamanda İzmir fabrikası sınırları içerisinde yeni bir boya ve dış cephe tesisi kurarak kapasitemizi artırıyoruz.”

Rixos Premium Bodrum “Royal SPA”da şımartılacaksınız...


Rixos Premium Bodrum “Royal SPA”, güzellik, bakım ve sağlık konseptiyle misafirlerine ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Bodrum Yarımadası'nda muhteşem bir sahil konumuna sahip olan Rixos Premium Bodrum, deniz, güneş, huzur, konforun yanı sıra Royal SPA merkeziyle ayrıcalıklı bakım ve sağlık hizmetleri sunuyor.

Uzakdoğu terapilerinin yanı sıra tüm Avrupa masaj ve bakımlarının sunulduğu Rixos Premium Bodrum Royal SPA, çamurun, sıcak ve soğuk suyun, dinlendirici sağlık veren marifetli parmakların dokunuşlarından yararlanmak isteyenlerin beklentilerine eksiksiz karşılık veriyor. Ayrıca sauna, hamam ve geniş bir dinlenme odası ile misafirlerine eşsiz bir dinlenme imkanı sağlıyor.
“Masajı çikolatalı mı yoksa vitaminli sabunla mı arzu edersiniz?”
Dünyada her bölgede, özel malzemeler ve geleneksel yöntemlerle uygulanan masaj hizmeti Rixos Premium Bodrum’da usta ellerden veriliyor. Uzman terapistler eşliğinde yapılan masaj sağladığı fizyolojik ve metabolik canlılık ile yaşam sevincinizi arttırmanıza ve içi huzurunuzu sağlamanıza olanak tanıyor.
Rixos Premium Bodrum’da Çikolata Masajı ile vücudunuzun güzelleşmesi, sıcak taş masajıyla enerjinin artırılması, Thai masajıyla gerginliğin atılması ve Bali Masajıyla huzura kavuşulması sağlanıyor. Klasik Masaj ise, sizi başka dünyalara taşıyor.
Ayrıca Türk hamamı ile gelenekleri sürdüren Rixos Premium Bodrum’da, vitaminli sabunlarla kese köpük masajı yapılıyor ve zen bir ambiyans içerisinde, içecekler ikram ediliyor.
Dünyaca Ünlü Sağlık Ürünleri Rixos Bodrum Spa’da...
Kuru ve ıslak bakımların ustalıkla uygulandığı Rixos Premium Bodrum’un SPA’sında Almanya'nın bu konuda uzman olan üreticilerden TRAUTWEIN firmasının ekipmanları kullanılıyor. Zayıflama ve selülit bakımlarında Fransa orijinli MEDIC SYTEM firmasının ekipmanları, cilt bakımlarında ise FINEX markalı cihazları ile hizmet veriliyor.


Profesyonel güzellik uzmanlarımızca, dünyaca ünlü Brunovassari Kozmetik ürünleri kullanılarak yapılan yüz ve vücut bakımları, özel cihazlar yardımıyla uygulanan sellülit programları ile fazlalıkların atılarak vücudun sıkılaşmasını sağlayan SPA hizmeti, değişik vitamin ve mineral maskeleriyle yumuşak ve pürüzsüz bir cilt vaadediyor.

3 Ağustos 2010 Salı

Uluslararası Antalya Üniversitesi temel atma töreni gerçekleştirildi


Gaye Eğitim Vakfı tarafından kurulması planlanan Antalya’nın ilk vakıf üniversitesi olacak “Uluslararası Antalya Üniversitesi”nin temel atma töreni 3 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirildi. Antalya’nın önde gelen iş adamlarının, yerel yöneticilerin ve akademisyenlerin katıldığı törende, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin üniversitenin temelini attı.
Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’da açılacak üniversite, sağlayacağı uluslararası düzeyde eğitim ve teknoloji olanakları ile doğu ve batı kültürleri arasında köprü görevi üstlenmeyi, bölge için nitelikli elemanların yetiştirilmesi ve aynı zamanda bölgenin ekonomik ve sosyal gündemini şekillendirmeyi hedefliyor.
3 Ağustos 2010 TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından temeli atılan üniversitenin ilk etabının 10 ay içerisinde tamamlanması ve Mayıs 2011’de hazır olması planlanıyor. 25.200 m2‘lik alan üzerine kurulu ilk etapta yabancı dil hazırlık sınıfları, derslikler, rektörlük ve idari birimler ve ayrıca 150 kişilik öğrenci yurdu yer alıyor. Eylül 2011’de 800 öğrenci kontenjanı ile eğitime başlamayı planlayan üniversitenin tasarımında Selçuklu mimarisinden esinlenildi.
Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevinde bulunan Fettah Tamince’nin yanısıra, Adopen Yönetim Kurulu Başkanı ve Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Sak ve diğer mütevelli heyeti üyelerinin de hazır bulunduğu törene, Antalya’nın önde gelen işadamları, yerel yöneticiler, bürokratlar ve akedemisyenler de katıldı.

Antalya’nın ilk vakıf üniversitesi
Antalya’da kurulacak ve Antalya’nın ilk vakıf üniversitesi olacak Uluslararası Antalya Üniversitesi ile, bölgedeki eğitim düzeyinin özellikle bilim, teknoloji ve mühendislik alanlarında artırılarak sürdürülmesi ve öğrencilere uluslararası düzeyde eğitim verilmesi amaçlanıyor. Üniversitenin en dikkat çekici özelliklerinin başında, Turizm Fakültesi ve ilk kez bir özel üniversitede açılacak Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun yer alması geliyor.
Tüm etaplar tamamlandığında, 10.000 öğrencinin eğitim alabileceği, açık ve kapalı spor salonları, teknokent gibi sosyal ve kültürel imkanlara sahip, kız ve erkek öğrenci yurtları ile öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarının da karşılanabileceği tesisler içeren üniversite toplam 300 bin metrekare alan üzerine kurulu bir kampüs olarak tasarlandı.
Eğitim dilinin İngilizce olacağı üniversitede, mezun olacak her öğrenciye İngilizce’nin hem akademik, hem de pratik hayatta etkin bir şekilde kullanılabilecek düzeyde öğretilmesi planlanmaktadır.
Üniversitenin, AntalyaOrganize Sanayi Bölgesi’ne çok yakın mesafede olması nedeniyle, faaliyet gösteren kuruluşlarla yapılacak ikili anlaşmalarla öğrencilerin öğrenimleri devam ederken staj imkanları da sağlanacak ve bu sayede mesleki bilgilerini uygulama fırsatı bulacaklar. Bu çerçevede kurulacak güven ilişkisi ile, işverenler ve mezunlar için istihdam imkanı anlamında önemli bir kazanç olacağı düşünülmektedir.
Ağırlıklı olarak başta Amerika Birleşik Devletleri’ndeki seçkin üniversiteler olmak üzere yurtdışındaki üniversitelerden doktorasını almış öğretim üyelerinden kurulu bir kadroya sahip olacak üniversitede, öğrencilerden, TOEFL sınavından yurtdışında bir üniversiteden kabul alabilecek seviyede yabancı dil bilgisi mezuniyet şartı olarak aranacak.

Fakülteler
İlk etapta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Turizm Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Hukuk Fakültesi ile eğitime başlaması planlanan Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Adalet Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri ile Araştırma Merkezleri yer alacak.
Antalya’da kurulacak üniversite, farklı ülkelerin öğrencileri tarafından tercih edilen bir eğitim kurumu olmayı hedefliyor. Üniversite kampüsü; kütüphane, çeşitli enstitüler, yüksekokul binaları, kafeterya ve yönetim birimlerini kapsayan binalardan oluşuyor.

Uluslararası Antalya Üniversitesi ile Dünya da “Turizm Okulu Markası” Olmak!
Ülkemizin ve coğrafyamızın en hızlı gelişen turizm şehri Antalya’da kurulacak olan bu vakıf üniversitesi, Turizm alanında dünyada bir eğitim markası ve referans merkezi olmayı hedeflemekte. Amerika Birleşik Devletleri’nin turizm alanında önde gelen üniversiteleri ile bu alanda işbirlikleri kurulmakta ve Antalya bölgesindeki otel yöneticileri ve personelleri dahil, bölgenin diğer ülkelerindeki otel personellerine dönük sertifika, master ve doktora programları ile öne çıkmayı hedeflemektedir.
Turizm eğitimi konusunda başta İsviçre olmak üzere, turizm eğitiminde öncü diğer Avrupa Birliği eğitim kurumları ile işbirliği yapılacak ve turizm alanında seçkin bir Yüksek Lisans programının sunulması sağlanacaktır.

Yabancı Öğrenciler İçin Çekim Merkezi
Uluslararası Antalya Üniversitesi Balkanlar, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Orta Asya Cumhuriyetleri üniversiteleri ile şimdiden ikili bilimsel araştırma, öğrenci değişimi, öğretim üyesi değişimi konularında güçlü ilişkiler kurmayı planlamakta ve söz konusu bölge ülkelerindeki lise öğrencilerinin yurtdışında ilk tercihi olmayı hedeflemektedir.

2 Ağustos 2010 Pazartesi

Çocuklar Güral Premier Tekirova’ya Emanet


Antalya’nın en yeni yıldızı Güral Premier Tekirova, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya’nın en güzel koyunda, görkemli Osmanlı ve Selçuklu motiflerinin yer aldığı dekorasyonu ile hem anne ve babalara hem de çocuklara konforu yaşatıyor.
Türk Mimari tarzında dekorasyonuyla, mavi bayraklı geniş özel sahiliyle, Tahtalı dağının ve üç adaların eşsiz manzarasında misafirlerine huzur, konfor ve eğlencenin bir arada bulunduğu unutulmayacak bir tatil imkanı sunan Güral Premier Tekirova, arzu eden ailelerin çocuklarını saat 10:00 ile 23:00 arası bakıyor.
Çocukları ile birlikte tatil yapmak isteyen aileler için her detayın düşünüldüğü Güral Premier Tekirova’da 3 bin 600 metrekare sadece çocuklar için tasarlandı. Küçük misafirlerin unutulmadığı otelde, 17 çocuk kaydırağının yanında macera havuzu çocukların vazgeçemediği yerler arasında bulunuyor. Bebekler için özel olarak hazırlanmış bebek plajı ise çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Birçok eğlence merkezinde bulunmayan oyun sahalarına sahip Güral Premier Tekirova’da, oyun salonları, çocuklar için özel tasarlanmış profesyonel bir oyun alanı, çocuk restaurantı, çocuk kulübü, teenager kulubü, dvd salonu, uyku odaları ve çocuk tuvaletleri bulunuyor. Arzu eden aileler çocuklarını saat 10:00-23:00 arası profesyonel çocuk eğitmenlerine emanet edebiliyor.
60 kişilik dev animasyon kadrosu
Gün boyunca organize edilen çeşitli aktiviteler, oyunlar, spor aktiviteleri yanında her akşam tamamı profesyonel müzikal, dans şovları ve katılımlı yarışmalardan oluşan gece programları Güral Premier Tekirova’nın 60 kişilik dev animasyon ekibi ile profeyonel bir ortamda sunuluyor. Aynı anda farklı noktalarda canlı müzik, disko, plaj partileri ile misafirler istedikleri eğlenceyi seçebiliyor.
İletişim: Tekirova Merkez/ Antalya / +90 242 813 5555/ www.guralpremier.com