2 Eylül 2010 Perşembe

Şehrin Ortasında Bayram Kaçamağı Rixos Grand Ankara’da


Şeker bayramında huzur ve konforun en yakın adresi Rixos Grand Ankara, çok özel bayram paketleriyle ve Spa merkeziyle huzur ve konforu misafirlerinin ayağına getiriyor.
Yüksek kalite servis ve hizmet anlayışı ile açıldığı günden itibaren Ankara’nın sosyal ve kültürel hayatına katkılarıyla şehrin buluşma noktasına dönüşen Rixos Grand Ankara, bayram tatilini Ankara’da geçirecek misafirlerine yuva sıcaklığında bir bayram yaşatıyor.
Rixos Grand Ankara, bayram tatili boyunca zengin açık büfesi ile misafirlerine eşsiz tatlar sunuyor. Ayrıca Rixos Grand Ankara Hotel’in açık terasındaki özel dinlenme alanları ile yüzme havuzu, şehrin tam merkezinde misafirlerine dopdolu, keyifli bir tatil geçirebilme imkanı sunuyor.

Rixos Grand Ankara’da SPA Merkezi ile Bayram Keyfi...
Bayram tatilini Rixos Grand Ankara’da geçirecek misafirleri ayrıca çok özel keyifli ve dinlendirici aktiviteler bekliyor. Yaz bitmeden önce tazelenmek isteyenler bayram tatilini fırsat bilerek, Rixos Grand Ankara’nın SPA merkezinde keyiflerince Türk hamamı, sauna ve buhar odalarından yararlanabiliyor. Özellikle bayram özel paketi ile konaklayan misafirler SPA merkezindeki uzmanlarca uygulanan on üç çeşit masajdan kendilerine en uygun olanını seçerek özel indirimden yararlanabiliyor.

Dostlarınız ve ailenizle geçireceğiniz bu unutulmaz bayram tatil paketinin tek gecelik konaklama fiyatı kahvaltı dahil sadece 90Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder