14 Eylül 2010 Salı

Dünyaca Tanınmış Modacı Body Amar, Rixos Sponsorluğu ile Londra Moda Haftası‘nda


Dünya moda sektörü tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen ve Kylie Minogue, Florence Welch, Katy Perry ve Tori Amos gibi ünlülerin sahne kıyafetlerini tasarlayan Body Amar, Rixos Hotels sponsorluğunda Londra Moda Haftası’na katılarak önemli modacıların arasında yerini alıyor.
Dünya’nın en iyi tasarımcıların katıldığı ve büyük ilgiyle moda severler tarafından takip edilen Londra Moda Haftası dünya genelinde bir sonraki sezon trendlerini belirliyor. Bu sene 17 – 22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek organizasyon öncesi ünlü modacı Body Amar, defilesi için Rixos Hotels Grubu ile görüşerek sponsorluk anlaşması yaptığını açıkladı.
Body Amar, Rixos Hotels grubunun marka olarak çekici ve eşsiz bir algısının olduğunu ve kendi çizgisine uyduğunu ifade ederek yapılan sponsorluk anlaşmasından çok menun olduğunu belirtmeyi de unutmadı. Fashion Moda Haftası boyunca ve sonrası çok konuşulacak olan Body Amar, Rixos Hotels sponsorluğunda gerçekleştireceği defilesinde yeni hazırladığı, uzun ve dökümlü abiye kıyafet koleksiyonunu sunacak.
Vogue dergisi tarafından moda takipçilerinin en iyi gizlenen sırlarından biri olarak lanse edilen Body Amar, ilk çıkışını Paris’teki Colette için özel olarak tasarladığı ve Tom Ford’un “Body Amar bana iş ver diyerek” beğenisini gösterdiği baskılı tişört koleksiyonu ile tanınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder