7 Eylül 2010 Salı

BAYRAMDA YORGUNLUĞUNUZU SPA KEYFİ İLE ATIN


Şehrin boğucu havasından uzak, Antalya’nın dağ eteklerine kurulu
Güral Premier Tekirova Quu Spa, bayram tatilinde hayal edilenden fazlasını %30’a varan indirimlerle tepeden tırnağa yenilenme fırsatıyla sunuyor.

Uzak-doğu ve Avrupa masajlarıyla yenilenin
Bayram tatili boyunca gündelik hayatın yorgunluğunu dünyaca ünlü masaj teknikleri ile atmak mümkün. Spanın en gözde merkezlerinden biri olan Güral Premier Quu Spa, konuklarına 23 ultra-lüks oda, bir spa Suit ve iki büyük hamamdan oluşan 3 bin 500 m2 lik alanda, dünyanın dört bir yanından seçilmiş uzman terapistleriyle avrupa masajlarından, uzak-doğu masajlarına, Türk hamamından, hidro-terapi uygulamalarına kadar uzanan spa hizmetleri sunuyor. Anti-Aging uygulamaları, leke giderici tedaviler, inceltici ve medikal kürlerin yanısıra dünyaca ünlü İsviçre spa markası After the Rain’in tamamen doğal bakım ürünleri ile de yüz ve vücut bakımları uygulanıyor.

Masalsı atmosferde uygun fiyatlarla masaj keyfi
Konuklarına konfor ve kaliteyi sunmayı amaçlayan Güral Quu Spa bayram tatilli boyunca uygun fiyat seçenekleri ile spa keyfini tecrübe etmenizi sağlıyor.
En çok tercih edillen uzak doğu, avrupa spa masajları ile türk hamamı paketleri fiyatları bayram süresince şöyle;


Ottomasian: Bali ya da Thai Masajı ve Geleneksel Türk Hamamı keyfini 130 Euro yerine %27 indirimle 95 Euro.
Orient Beauty: After the Rain Skin Spa Ritüeli ve Geleneksel Türk Hamamı keyfini 170 Euro yerine %20 indirimle 135 Euro.
Asian Beauty: After the Rain Skin Spa Ritüeli ve Bali ya da Thai masaj keyfini 200 Euro yerine %30 indirimle 140 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder