20 Eylül 2010 Pazartesi

“11.Afrika Forumu”nda Kralların Tercihi Rixos Al Nasr Convention Center Tripoli


Libya’nın başkenti Trablus’un merkezinde, “Yaşayan Otel” olarak anılan Rixos Al Nasr Tripoli’nin karşısında yeralan Rixos Al Nasr Convention Center Tripoli’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen ‘’11. Afrika Forumu’’nda Afrika ülkelerinin başlıca kral, prens ve tüm Libya Büyükelçilikleri hazır bulundu.


Dekorasyonu, teknik donanımıyla oldukça iddialı Afrika kıtasının en büyük kongre merkezi Rixos Al Nasr Convention Center Tripoli’de gerçekleşen ‘’11. Afrika Forumu’’için Saif Al Muammer Qaddafi, birçok üst düzey kral, prens ve Libya Büyükelçilikleri biraraya geldi.

Basına kapalı olarak düzenlenen ve sekiz yüz kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik boyunca, Afrika kıtasında yaşanan genel problemler, teknolojinin son imkanlarıyla 23 bin m2 kapalı alan kapasitesiyle, Afrika’nın en büyük kongre merkezi olma özelliğini taşıyan Rixos Al Nasr Convention Center Tripoli’de katılımcılar tarafından değerlendirildi.

Yapılan toplantılardan olumlu sonuçlar çıkacağını belirten Üst düzey krallar ve büyükelçilikler forum sonrası Rixos standartlarında sıcak ve kaliteli ambiyans içinde akşam yemeklerini yediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder