6 Temmuz 2010 Salı

JAZZ ELÇİSİ ROSEANNA VITRO,SHERATON İSTANBUL ATAKÖY HOTEL’DE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI


Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de düzenlenen Jazz Festivali’nin 30 Haziran tarihindeki konuğu melodik yaratıcılık, sıkı bir swing anlayışı ve dinleyicilerinin ruhuyla konuşurcasına söylediği performansları ile Roseanna Vitro oldu.

İstanbul’un en görkemli manzaralarından bir tanesine sahip olan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, bu yaz Jazz dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı festivale ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ABD tarafından ‘Jazz Elçisi’ seçilen, ritmik müzikal oyunları, doğaçlama yeteneği ve şarkı sözleriyle dinleyenleri etkileyen Roseanna Vitro, 30 Haziran’da gerçekleştirdiği performans ile jazz severlere eşsiz bir akşam yaşattı.
Dinleyecilere harika bir İstanbul deniz manzarası eşliğinde muhteşem bir müzik şöleni sunulan festivalin sonuna yaklaşılıyor. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Jazz Festivali Trompetçi Ingrid Jensen, jazz efsanesi Benny Golson, Akordeoncu Richard Galliano ve Roseanna Vitro gibi jazzın devlerinin performanslarının ardından 7 Temmuz’da ünlü Türk jazz sanatçısı Fatih Erkoç’un sahnesi ile son bulacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder