27 Temmuz 2010 Salı

SHERATON İSTANBUL ATAKÖY’DEN CANLI FASIL İLE RAMAZAN KEYFİ


Sheraton İstanbul Ataköy Cook Book Restaurant, iftara özel geleneksel Osmanlı mutfağından oluşturduğu zengin lezzetleriyle Ramazan keyfinize keyif katıyor...
Marmara denizinin eşsiz manzarası ve canlı fasıl müziği eşliğinde sizleri Ramazan keyfine çağıran Cook Book Restaurant’da Ramazan şöleni geleneksel tarzda hazırlanan açık büfe iftariyelikleriyle başlıyor ve zeytinyağlılar, Türk mezeleri, sıcak-soğuk et ve balık seçenekleri, peynir, ekmek ve pide çeşitleri, ev yapımı taze hamur işleri, kebap çeşitleri ve yöresel yemeklerle devam ediyor.
Türk damak tadını yansıtan pek çok lezzeti içeren açık büfenin tatlı bölümünde Samsa, Kaymaklı ekmek kadayıfı, güllaç, bülbül yuvası gibi Osmanlı mutfağına ait özel tatlarda sunuluyor. İftar menüsünde yemeğinize eşlik edecek taze meyve suları, ayran, çay ve kahve fiyata dahil kişibaşı sadece 75TL
Rezervasyonlarınız için 0212 413 06 00 / reservation.atakoy@sheraton.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder