27 Temmuz 2010 Salı

Sultanların Seçtiği Lezzetler, Rixos Grand Ankara’nın Zengin İftar Sofralarında


Ankara’nın sembollerinden biri haline gelen Rixos Grand Ankara, ramazan da sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes lezzetlerden oluşan zengin iftar sofraları kuruyor...
Gün batımında Lalezar Teras ’ta Osmanlı Mutfağı
Rixos Grand Ankara’nın içinde yeralan Lalezar Teras, gün batımını serinleten Ankara meltemi ve Türk Müziği ezgileri eşliğinde, Osmanlı mutfağının en leziz çeşnilerinden oluşan set menülerini misafirlerine hazırlıyor.

İftar geleneğinin vazgeçilmezi çorbalar ve mevsimin en sağlıklı sebzelerinden rengarenk zeytinyağlılar ile sultan sofralarının vazgeçilmez iftariyeliklerinin yanında, taptaze Ege otlarıyla doldurulmuş börek çeşitleri başlangıç alternatifleri arasında. Ardından Anadolu’da yaşamış tüm uygarlıkların geleneği olan et yemekleri ana yemek alternatifleri olarak menüde yeralıyor. Lalezar Restaurant’da son olarak eşsiz Türk tatlılarını tadıp, yüzyıllardır içilen kızılcık şerbeti ve Türk kahvesi ile iftar geleneği unutulmaz bir lezzet şölenine dönüşüyor. Bu zengin iftar menüsü KDV dahil sadece 49.00TL
Geleneksel Ramazan Lezzetleri, 101 Çeşitlik Açık Büfede

Rixos Grand Ankara Brasserie Restaurant, açık büfe tercih edenler için bütün tadları biraraya getiriyor. Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmez tüm lezzetlerini aynı anda sunan zengin açık büfesi ile gelenekleri yaşatan bu iftar alternatifi kişi başı sadece 37 TL.

Rixos Grand Ankara, isteğe göre 10 kişiden 1000 kişiye kadar tüm iftar davetleri için kristaller ile bezeli ziyafet salonlarında Sultanların seçtiği lezzetler ve açık büfe seçenekleri ile iftar davetlerini ziyafete dönüştürüyor. İftar davetleri için grupların kişi sayısına göre önerilebilecek salon ve menü alternatifleri hakkında bilgi almak için : 0 312 410 55 70 numaralı ziyafet ofisini arayabilirsiniz.

www.rixos.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder