21 Aralık 2009 Pazartesi

''Şehirli gençlerin yeni oyun arkadaşı: Suzuki Splash Türkiye’de”


Suzuki’nin “The way of life-Yaşam şekli” felsefesi çerçevesinde şehir hayatı için geliştirdiği renkli ve eğlenceli modeli “Splash” Les Ottomans otelde gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı.
“Kim demiş şehirle oyun olmaz diye!” sloganıyla tanıtılan Suzuki Splash, kolay pratik ve oyuncu yapısıyla bunaltıcı şehir trafiğini renklendirmeyi ve daha keyifli kılmayı amaçlıyor. 28 bin 500 TL’den başlayan tanıtım fiyatıyla Splash, gerek tasarımı gerekse teknik özellikleriyle gençlerin tercihi olacak.
Düzenlenen toplantıda söz alan Suzuki Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı N. Ural Hakverdi, Suzuki’nin son yıllarda peş peşe yeni ve çekici modeller lanse ederek ürün gamını çeşitlendirmeyi arzu ettiğini vurguladı. N. Ural Hakverdi sözlerine şöyle devam etti; “Avrupa’nın tasarım gücünü Japon üretim gücüyle buluşturmayı başaran Suzuki tüm dünyada atağa kalktı. Bizde buna paralel Suzuki Türkiye olarak 2010 yılında Splash’la birlikte toplam üç yeni model lanse ederek bu atağa destek olacağız” dedi.
Trafik Modası
Toplantıda daha sonra söz alan Suzuki Türkiye Murahhas Azası Ali Savcı, Splash’ın şehir trafiğine yeni bir soluk getireceğini söyledi. 25-40 yaş arası gençleri ve aileleri hedeflediklerini belirten Ali Savcı, yeni modelin renkli ve hayat dolu kimliğini çok rekabetçi bir lansman fiyatıyla desteklediklerinin altını çizdi. Ali Savcı, “Kullanım maliyetleri açısından bakıldığında oldukça cimri olan yeni oyuncumuz, gelişmiş çevreci motoru sayesinde 119mg/km ile çok düşük bir karbon salımına imza atıyor. Ayrıca farklı olduğunu düşünenler ve fark yaratmayı sevenler için değişik desenlerle Splash’ı kaplayabiliyoruz. Yoğun şehir trafiğinde tüm ilgi Splash’ta toplanacak. “Trafik modası” kavramını Splash lansmanıyla tüm gençlerimize duyuruyoruz. Tarzınızı Splash’la yansıtın” dedi. Ali Savcı, 2010 yılı içinde 900 adet Splash satmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.
Suzuki Splash, 1.0L, 1.2L benzinli ve 1.3L dizel motor versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder