29 Haziran 2010 Salı

Bu yaz Krispy Kreme Chillers ile serinleyeceksiniz!


Siz de yazın gelmesini dört gözle bekleyip, sıcaklar bastırınca serinlemenin yolunu arayanlardansanız, Krispy Kreme Chillers kurtarıcınız olacak!


Güneşin yüzünü en sıcak haliyle gösterdiği bu günlerde, soğuk içecekler de doğal olarak hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girdi. Krispy Kreme, bu yazı ellerden düşmeyecek enfes soğuk içecek seçenekleriyle karşıladı.

Doğal meyve pürelerinden yapılan ve buzlu olarak servis edilen lezzet şöleni Chillers, Krispy Kreme mağazalarında serinlemek isteyenleri bekliyor. Çilekli, muzlu, orman meyveli, mangolu, şeftalili ve çilek - muz karışık Chillers, her damak tadına uygun soğuk içecek seçenekleri sunuyor. Soğuk içeceklerden vazgeçemeyenlerin hayır diyemeyeceği Krispy Kreme Chillers, isteyenler için üzerine krema ve sos konularak da servis edilebiliyor.

Tadına doyamayacağınız muhteşem doughnutlar, yanında yazın en doğal ve en serin içeceği Chillers ile birlikte Krispy Kreme Şaşkınbakkal, Capitol AVM, Cevahir AVM, Forum İstanbul, CarrefourSA Maltepe Park ve Yenibosna Starcity Outlet, Bakırköy Town Center, Kozzy AVM, Acıbadem, Ortaköy, Çekmeköy, İş Kuleleri ve Eltes Gold Residence mağazalarında sizleri benzersiz bir lezzet şölenine davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder