29 Haziran 2010 Salı

Antalya’nın yeni yıldızı “Güral Premier”


Sektörünün lider markası Güral Porselen’in, Güral Vitrifiye, Club Alibey Belek’ten sonra en son yatırımı Güral Premier Tekirova, benzersiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya’nın en güzel koyunda hizmete girdi.
Güral Premier Tekirova, benzersiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya’nın en güzel koyunda, görkemli Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile 200 dönüm arazide açıldı. Tekirova’nın merkezinde, çam ormanlarının arasında Kemer’e 17 km, Antalya’ya 65 km ve havaalanına 75 km uzaklıkta, mavi bayraklı geniş özel sahili ile 200 bin metrekarelik geniş arazi üzerine kurulu tesis 110 milyon TL tutarında bir yatırımla hayata geçirildi.
Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, Güral Premier Tekirova Genel Koordinatörü M. Fazıl Dertlioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısında konuşan İsmet Güral, “ Ekonomik krizin tüm dünyayı etkisi altına aldığı bir dönemde grubumuzun da avantajlarından yararlanarak 110 milyon TL yatırımla yeni bir otel açmanın gururunu yaşıyoruz. 20 yıllık turizm sektör deneyimi ile yatırımını gerçekleştirdiğimiz Güral Premier Tekirova’da yaklaşık 700 kişiden oluşan istihdamımız bulunuyor. En büyük özelliğimiz müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak. Bize her yaz tatile gelen konuklar 20 yıldır değişmeyen uzman ve misafirlerini tanıyan personel ile karşılanırlar” diye belirtti.
Bu yıl 25 milyon TL, gelecek yıl ek tesislerin de hizmete girmesiyle toplam 40 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini vurguladı. Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Güral, “Ekonomik krizin dünyada şüphesiz en etkilediği sektörlerden biri turizm oldu. Bu yıl Türkiye’ye 30 milyon turistin geleceğini ve 24 milyar dolar turizm geliri elde edileceğini düşünüyoruz. Umut verici gelişmeler yaşıyoruz. Özellikle 2011 yılının verimli bir turizm yılı olacağını düşünüyoruz. Güral olarak yeni yatırımlar planlıyoruz” dedi.
Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral “Konfor standartlarını en yüksek seviyede tutarak her ayrıntının düşünüldüğü bir otel yaptık. 200 dönüm arazide şuan itibariyle 583 oda bulunuyor. Bu yıl 1200 yatak kapasitemiz bulunuyor. Gelecek yıl ek yatırımlar ile 1600 yatak kapasitesine ulaşılacak. Buradan da anlaşılacağı üzere konuklarımızın rahat hareket edebileceği, geniş ve ferah alanlar yarattık. Kütle binalar yerine bahçe içinde doğaya uyumlu, 2 ve 3 katlı binaları tercih ettik. Sadece bir ağaç kesmemek için projede yer alan odaların yerini bile değiştirdiğimiz oldu. Özellikle ailelerin rahatlıkla çocuklarıyla vakit geçirmeleri için her türlü detayı düşündük. QUU SPA alanımız 3 bin 500 metrekare alan içerisinde, 23 ultra-lüks bakım odasından oluşuyor. Çocuklu misafirlerimiz Spa’da dinlenirken biz saat sabah 10:00’dan gece 23:00’e kadar küçük misafirlerimiz ile ilgileniyoruz. Gece ise tüm aile fertlerinin eğlenebileceği alanlar oluşturduk. 60 kişilik dev animasyon ekibimizin sergilediği tüm oyunlarda iddialıyız” dedi.


Türkiye’nin en büyük Aquapark alanı Güral Premier Tekirova’da
22 bin metrekare dev alana kurulu 26 adet kaydıraklı aquaparkı ile Türkiye’nin en büyük ve eşi bulunmaz eğlence alanına sahip olduklarını vurgulayan Güral Premier Tekirova Genel Koordinatörü M. Fazıl Dertlioğlu, aquaparkda hem yetişkinler, hem gençler ve hem de çocuklar için keyifli vakit geçirebilecekleri ayrı ayrı alanlar oluşturduklarını, aynı zamanda bünyesinde bir restaurant ve bir barın da bulunduğunu belirtti.
Güral’dan İstanbul, Mısır ve Akdeniz Havzası’na Yatırım
Haziran ayının sonunda Mısır’a gideceklerini dile getiren Harika Güral, “Özellikle Akdeniz Havzası’nda yatırım yapmayı planlıyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda netleşecek” dedi. Güral adının kaliteyi çağrıştırmasını istediklerini de vurgulayan Harika Güral, “ stanbul’da Sultanahmet civarındaki butik otellerden daha büyük ve kapsamlı projelere kadar bir çok otelin yönetimi teklif ediliyor. 1966 yılından beri otelcilik yapmanın da verdiği turizm deneyimimizi kullanmak istiyoruz. İstanbul’da ve yurtdışında yapacağımız yeni yatırımlar ve işbirlikleri ile turizmde de büyüyeceğiz” diye belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder