22 Ağustos 2012 Çarşamba

Rixos Premium Bodrum’da ‘’gurme et menü’’ lezzeti


Rixos Premium Bodrum, kırmızı et düşkünlerine alternatif bir lezzet olarak ‘’kuru dinlendirme’’ yapılmış dana etiyle muhteşem bir ziyafet sunuyor

Rixos Premium Bodrum’da en yüksek standartlara göre seçilen ve sadece ot ile beslenen sığırların etinden hazırlanan menü et severlere lezzet şöleni yaşatıyor. ‘’Gurme Et Menü’’de her damak tadına uygun t-bone, dana pirzola ve antrikot çeşitleri bulunuyor.‘’Gurme Et Menüsü’’nün lezzet sırrı, etin çok özel bir yöntem olan ‘‘kuru dinlendirme’’ yapılarak servis edilmesi… Kuru dinlendirmede tüm dana karkası soğuk odaya asılarak yaklaşık altı hafta bekletiliyor. Bekleme sırasında odanın soğukluk derecesinden nemine, soğuk havanın dolaşım hızına kadar birçok ayrıntıya dikkat ediliyor. En uygun bekleme süresi olan altı-yedi hafta boyunca et yumuşayarak muhteşem bir lezzete kavuşuyor.Rixos Premium Bodrum’un lezzet ustası şefi Ertan Afacan sunumuyla hazırlanan   ‘’kuru dinlendirme’’ dana eti, iki kadeh Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon, mevsim yeşillikleri ve garnitür eşliğinde servis ediliyor. Bu eşssiz lezzeti Rixos Premium Bodrum’da, 18 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında kişi başı 99 TL’ye tatmak mümkün. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder