Rixos Premium Bodrum, kırmızı et
düşkünlerine alternatif bir lezzet olarak ‘’kuru dinlendirme’’ yapılmış dana etiyle
muhteşem bir ziyafet sunuyor
Rixos Premium Bodrum’da
en yüksek standartlara göre seçilen ve sadece ot
ile beslenen sığırların etinden hazırlanan menü et severlere lezzet şöleni
yaşatıyor. ‘’Gurme Et Menü’’de her damak tadına uygun t-bone, dana pirzola ve
antrikot çeşitleri bulunuyor.‘’Gurme Et Menüsü’’nün
lezzet sırrı, etin çok özel bir yöntem olan ‘‘kuru dinlendirme’’ yapılarak
servis edilmesi… Kuru dinlendirmede tüm dana karkası soğuk odaya asılarak
yaklaşık altı hafta bekletiliyor. Bekleme sırasında odanın soğukluk
derecesinden nemine, soğuk havanın dolaşım hızına kadar birçok ayrıntıya dikkat
ediliyor. En uygun bekleme süresi olan altı-yedi hafta boyunca et yumuşayarak muhteşem
bir lezzete kavuşuyor.Rixos Premium
Bodrum’un lezzet ustası şefi Ertan Afacan sunumuyla hazırlanan ‘’kuru
dinlendirme’’ dana eti, iki kadeh Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon, mevsim
yeşillikleri ve garnitür eşliğinde servis ediliyor. Bu eşssiz lezzeti Rixos
Premium Bodrum’da, 18 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında kişi başı 99 TL’ye
tatmak mümkün.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder