15 Ağustos 2012 Çarşamba

İranlı Ünlü Sanatçı Goo Goosh Downtown Antalya'yı Tercih Etti

İranlı dünyaca ünlü sanatçı Goo Goosh 18 Ağustos’ta Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konser öncesi Antalya’da konaklamak için Rixos Dowtown Antalya’yı seçti.

Ünlü sanatçı Goo Goosh uzun bir aradan sonra Antalya’da sevenleriyle buluşuyor. Goo Goosh Antalya konseri öncesi Rixos Downtown’da kalmayı tercih etti. 1970'li yıllarda İran'ın en sevilen kadın şarkıcısıyken, 29 yaşında ülkesi İran’da rejimin değişmesiyle önce şarkıları yasaklanan Goo Goosh, ardından "evlilik dışı bir ilişki sürdürdüğü" gerekçesiyle hapse atıldı. Goo Goosh 1990'lı yılların başında, depresyon tedavisi gördüğü bir dönemde tanıştığı üçüncü eşinin desteğiyle hayata ve müziğe geri döndü. İran'ı terk ederek Amerika'ya yerleşen Goo Goosh yirmi yıl aradan sonra yeni bir albüm çıkardı. Goo Goosh’un müziğe geri dönüşü İranlılar tarafından coşkuyla karşılandı, albüm satışları rekor kırdı ve eski ününü kazanarak yine zirveye çıktı.
Özellikle ülkesini terk etmek zorunda kalan İranlılar ve rejim karşıtları tarafından umudun ve özgürlüğün simgesi olan Goo Goosh 18 Haziran’da Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda şarkılarını umut ve özgürlük için seslendirecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder