28 Ağustos 2012 Salı

Elemental Fitness & SPA’dan Özel Doğum Günü Paketleri


DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda Elemental Fitness & SPA sevdikleriniz için çok özel bir hediye alternatifi hazırladı; SPA doğum günü hediye paketleri…

Elemental Fitness & Spa, sevdiklerinize doğum günlerinde armağan edebilmeniz için çok özel paketler hazırladı.  “İş Dünyasına Özel” ve “Sevenlere Özel” olmak üzere iki farklı hediye alternatifi bulunan doğum günü paketleri tercihinize göre kargo ile adrese teslim edilebiliyor.
Elemental Fitness & Spa’nın “İş Dünyasına Özel” doğum günü paketi kapalı havuz, jakuzi, sauna, buhar odası, kar çeşmesi, şok duştan oluşan SPA kullanımı ile başlıyor. 50 dakikalık VIP hamam ritüeli ile devam ederken sıcak taş yataklarda bitki çayları eşliğinde rahatlama ve dinlenmenin ardından,  50 dakikalık Bali masajı ile son buluyor. “ İş Dünyasına Özel” doğum günü paketinin fiyatı 275 TL.  
“Sevenlere Özel” doğum günü paketi ise VIP masaj odasında gül yaprakları ile donatılmış jakuzide köpüklü şarap ve çikolata ikramı ile başlıyor. Ardından 30 dakika VIP hamamda uygulanan kese ritüeli ve 75 dakikalık aroma terapi masajı ile sevdiklerinize yeni yaşında yenilenme fırsatı sunuluyor. “Sevenlere Özel” doğum günü paketi 225 TL.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder