31 Ağustos 2012 Cuma

Studio 4 İstanbul’un sunduğu ‘Bugün Aşık Olucam’ 4 Eylül Salı akşamı garajistanbul’da!


Bugün Aşık Olucam 4 Eylül Salı akşamı garajistanbul’da tiyatroseverlerle buluşuyor!

Onur Karaoğlu’nun yazmış olduğu ‘Bugün Aşık Olucam’, New York'ta yaşayan Anıl'ın aşk acısından kurtulmak için verdiği bir haftalık uğraşın hikayesini anlatıyor.

İbrahim Halaçoğlu, Zinnure Türe ve Fatih Gençkal’ın rol aldığı oyunda Anıl karakteri, bir süredir hayatını iyice zorlaştıran ilişkisinden kurtulmak, aşkını unutmak için yeni bir aşk aramaya karar verir. Her gün aşık olacağına inanarak barlarda, internette, arkadaşlarının yardımıyla yeni insanlarla tanışır ve bu insanlara aşık olmayı dener. Çok geçmeden unutmaya çalışmanın yalnızca hatırlamaya yaradığını fark eder, hayatı yeniden aşkla göğüslemek için kendisiyle ve eski aşkı İbo ile yüzleşmesi gerekir.

Performans-konser formatını kullanarak izleyicinin ve oyuncuların teatral alanın protokollerini istedikleri gibi eğip bükebildikleri, tiyatronun müziğe, izleyicinin oyuncuya dönüştüğü bu muhteşem performansı kaçırmayın!


28 Ağustos 2012 Salı

Rixos Sungate’e “Quality Selection” Ödülü


Rixos Sungate, HolidayCheck ve Hotel Consulting Service’in ölçümlemeleri ve kriterleri sonucunda belirlenen “Quality Selection” ödülüne layık görüldü. Rixos Sungate ödülünü otelde düzenlenen törenle Hotel Consulting Service Baş Denetmeni Dominic Niehoff ‘un elinden aldı.












Elemental Fitness & SPA’dan Özel Doğum Günü Paketleri


DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda Elemental Fitness & SPA sevdikleriniz için çok özel bir hediye alternatifi hazırladı; SPA doğum günü hediye paketleri…

Elemental Fitness & Spa, sevdiklerinize doğum günlerinde armağan edebilmeniz için çok özel paketler hazırladı.  “İş Dünyasına Özel” ve “Sevenlere Özel” olmak üzere iki farklı hediye alternatifi bulunan doğum günü paketleri tercihinize göre kargo ile adrese teslim edilebiliyor.
Elemental Fitness & Spa’nın “İş Dünyasına Özel” doğum günü paketi kapalı havuz, jakuzi, sauna, buhar odası, kar çeşmesi, şok duştan oluşan SPA kullanımı ile başlıyor. 50 dakikalık VIP hamam ritüeli ile devam ederken sıcak taş yataklarda bitki çayları eşliğinde rahatlama ve dinlenmenin ardından,  50 dakikalık Bali masajı ile son buluyor. “ İş Dünyasına Özel” doğum günü paketinin fiyatı 275 TL.  
“Sevenlere Özel” doğum günü paketi ise VIP masaj odasında gül yaprakları ile donatılmış jakuzide köpüklü şarap ve çikolata ikramı ile başlıyor. Ardından 30 dakika VIP hamamda uygulanan kese ritüeli ve 75 dakikalık aroma terapi masajı ile sevdiklerinize yeni yaşında yenilenme fırsatı sunuluyor. “Sevenlere Özel” doğum günü paketi 225 TL.


22 Ağustos 2012 Çarşamba

Rixos Premium Bodrum’da ‘’gurme et menü’’ lezzeti


Rixos Premium Bodrum, kırmızı et düşkünlerine alternatif bir lezzet olarak ‘’kuru dinlendirme’’ yapılmış dana etiyle muhteşem bir ziyafet sunuyor

Rixos Premium Bodrum’da en yüksek standartlara göre seçilen ve sadece ot ile beslenen sığırların etinden hazırlanan menü et severlere lezzet şöleni yaşatıyor. ‘’Gurme Et Menü’’de her damak tadına uygun t-bone, dana pirzola ve antrikot çeşitleri bulunuyor.‘’Gurme Et Menüsü’’nün lezzet sırrı, etin çok özel bir yöntem olan ‘‘kuru dinlendirme’’ yapılarak servis edilmesi… Kuru dinlendirmede tüm dana karkası soğuk odaya asılarak yaklaşık altı hafta bekletiliyor. Bekleme sırasında odanın soğukluk derecesinden nemine, soğuk havanın dolaşım hızına kadar birçok ayrıntıya dikkat ediliyor. En uygun bekleme süresi olan altı-yedi hafta boyunca et yumuşayarak muhteşem bir lezzete kavuşuyor.Rixos Premium Bodrum’un lezzet ustası şefi Ertan Afacan sunumuyla hazırlanan   ‘’kuru dinlendirme’’ dana eti, iki kadeh Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon, mevsim yeşillikleri ve garnitür eşliğinde servis ediliyor. Bu eşssiz lezzeti Rixos Premium Bodrum’da, 18 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında kişi başı 99 TL’ye tatmak mümkün. 



15 Ağustos 2012 Çarşamba

İranlı Ünlü Sanatçı Goo Goosh Downtown Antalya'yı Tercih Etti

İranlı dünyaca ünlü sanatçı Goo Goosh 18 Ağustos’ta Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konser öncesi Antalya’da konaklamak için Rixos Dowtown Antalya’yı seçti.

Ünlü sanatçı Goo Goosh uzun bir aradan sonra Antalya’da sevenleriyle buluşuyor. Goo Goosh Antalya konseri öncesi Rixos Downtown’da kalmayı tercih etti. 1970'li yıllarda İran'ın en sevilen kadın şarkıcısıyken, 29 yaşında ülkesi İran’da rejimin değişmesiyle önce şarkıları yasaklanan Goo Goosh, ardından "evlilik dışı bir ilişki sürdürdüğü" gerekçesiyle hapse atıldı. Goo Goosh 1990'lı yılların başında, depresyon tedavisi gördüğü bir dönemde tanıştığı üçüncü eşinin desteğiyle hayata ve müziğe geri döndü. İran'ı terk ederek Amerika'ya yerleşen Goo Goosh yirmi yıl aradan sonra yeni bir albüm çıkardı. Goo Goosh’un müziğe geri dönüşü İranlılar tarafından coşkuyla karşılandı, albüm satışları rekor kırdı ve eski ününü kazanarak yine zirveye çıktı.
Özellikle ülkesini terk etmek zorunda kalan İranlılar ve rejim karşıtları tarafından umudun ve özgürlüğün simgesi olan Goo Goosh 18 Haziran’da Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda şarkılarını umut ve özgürlük için seslendirecek.


13 Ağustos 2012 Pazartesi

Basketbolun Devleri “Rixos Cup”ta Buluşuyor


Basketbol severlerin heyecanla beklediği 5. Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası, 12-16 Eylül tarihleri arasında Antalya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Rixos Hotels’in sponsorluğunda düzenlenen turnuvada Anadolu Efes, Galatasaray, Beşiktaş, Banvit, Unics Kazan, Cibona Zagrep kıyasıya mücadele edecek

5. Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası, Rixos Hotels’in sponsorluğunda 12-16 Eylül tarihleri arasında Antalya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek. NTV Spor’dan naklen yayınlanacak olan turnuvaya Türkiye'den Anadolu Efes, Galatasaray, Banvit ve Beşiktaş katılacak. Turnuvada, Rusya'nın güçlü ekiplerinden Unics Kazan ve Hırvatistan’dan Cibona Zagrep boy gösterecek.

Türk basketbolunun duayen ismi Doğan Hakyemez turnuvanın danışmanlığını yürütüyor. Hakyemez, birbirinden güçlü takımların turnuvaya katıldıklarına dikkat çekerek, basketbol severleri heyecanlı maçların beklediğini kaydetti.



10 Ağustos 2012 Cuma

Antalya’da Bayram Eğlencesi Rixos’ta Yaşanır


Rixos Hotels, Antalya’da Şeker Bayramı’nı renklendiriyor. Rixos Sungate, Yıldız Usmanova’yı sevenleriyle buluştururken, Rixos Premium Belek uçurtma festivaliyle çocukları eğlendiriyor  

Rixos Hotels Şeker Bayramı’nı Antalya’yı tercih edenler için Rixos Downtown Antalya, Rixos Tekirova, Rixos Premium Belek, Rixos Sungate ve Rixos Lares’de birbirinden renkli ve eğlenceli  etkinlikler düzenliyor.



9 Ağustos 2012 Perşembe

Rixos Premium Bodrum'da Ünlüler Geçidi


Bayramda ünlüler Rixos Premium Bodrum’da sahne alıyor. Bengü, Selami Şahin, Ozan Çolakoğlu, Murat Dalkılıç, Sinan Erkoç, Zeynep Casalini ve DJ  Can Hatipoğlu, ve daha pek çok ünlü Rixos Premium Bodrum’da hayranlarıyla buluşuyor

Şeker Bayramı’nda Rixos Premium Bodrum’u tercih edenleri konfor ve lüksün yanı sıra eğlenceli ve ünlülerle dolu bir program bekliyor.

Rixos Premium Bodrum’da bayram eğlencesi 18 Ağustos akşamı DJ Can Hatipoğlu’nun canlı  performansı ile başlayacak.  19 Ağustos akşamı Bengü sahne alırken, 20 Ağustos’ta Selami Şahin yazlık gazinoları özleyenlere Ada Gazinosu’nda unutulmaz şarkılarını seslendirecek. 22 Ağustos akşamı Ozan Çolakoğlu ve Murat Dalkılıç’ın sahne preformansını izleyecek olan misafirler, 23 Ağustos’ta Zeynep Casalini, 24 Ağustos’ta da Sinan Erkoç’un şarkılarıyla eğlenceye doyacaklar.

Yeşilçam Gecesi ve Zumba Festivali bayram boyunca Rixos Premium Bodrum’da tatilini dolu dolu yaşamak isteyenlere sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenme fırsatı sunacak.



6 Ağustos 2012 Pazartesi

Sheraton İstanbul Ataköy'den Mey Türk'te "Rakı - Roka - Balık" Keyfi


Açık havada meyhane keyfi yaşatan Mey Türk, Eylül ayından itibaren misafirlerini “Rakı – Roka – Balık” konseptiyle ağırlayacak. Sheraton İstanbul Ataköy’ün bahçesindeki Mey Türk, canlı fasıl ve nargile keyfiyle sonbahar akşamlarının vazgeçilmez adresi olacak.



Kordsa Global, Michelin Uçak Lastiklerinin Uzun Vadeli Küresel Tedarikçisi Oldu


Kordsa Global, Michelin ile stratejik tedarikçi anlaşması imzaladı. İki şirket arasında imzalanan anlaşmayla, Kordsa Global,  hava taşıtları lastikleri sektöründe dünya lideri olan Michelin’in 10 yıl boyunca küresel tedarikçisi oldu.














2 Ağustos 2012 Perşembe

İPZ'2012 "Bize Her Yer İnteraktif" Diyor


Kendi alanında en büyük ve köklü organizasyon olan “Interaktif Pazarlama Zirvesi” bu yıl yedinci kez düzenleniyor. “İnteraktif Ekonomi ile Büyüyen Türkiye” temasıyla dijital dünyadaki fırsatların konuşulacağı zirve 19-20 Eylül tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.



1 Ağustos 2012 Çarşamba

Rixos Pera'dan Tatil Yerine Geçen İstiridye Kabuğu Masajı


Rixos Royal SPA’da stresten arındıran bakımlar sizi bekliyor
Tatil yerine geçen istiridye kabuğu masajı
Rixos Pera İstanbul’da faaliyet gösteren Rixos Royal SPA, yılın yorgunluğunu atıp, stresten kurtulmak isteyenlere özel istiridye kabuğu masajını öneriyor. Süt banyosuyla başlayıp, istiridye kabuklarıyla devam eden Lavashell masajı, içeriğindeki yosun özü vitamini ve minarelleriyle henüz deniz tatiline çıkamayanları stresten uzaklaştırıyor