8 Haziran 2012 Cuma

Taşyapı’dan Bağdat Caddesi’nde 400 Milyon Dolarlık Yatırım


Basın Bülteni                                                                             8 Haziran 2012
Taşyapı’dan Bağdat Caddesi’nde 400 Milyon Dolarlık Yatırım

Gayrimenkul sektörünün lider markaları arasında yer alan Taşyapı’nın Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği Fourwinds projesinin ön satışlarına başlandı. Yatırım tutarı 400 milyon dolar olan Fourwinds projesi 49 katlı 4 kuleden oluşuyor.

 30 yıldır lüks konut projeleri ile sektörün lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Taşyapı’nın yatırım tutarı 400 milyon dolar olan projesi Fourwinds’in ön satışlarına başlandı. Anadolu Yakası’nın yaşam merkezi Bağdat Caddesi’nde, panoramik İstanbul, Adalar ve Çamlıca tepesine dokunan manzarasıyla; Kalamış ile Fenerbahçe marinalarına yakın, İstanbul’un her iki yakasına da hakim dört rüzgara adanmış Taşyapı’nın yeni projesi Fourwinds 49 katlı 4 kule ve 420 konuttan oluşuyor.
İstanbul’un merkezindeA ve A plus yaşam standartlarına sahip böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için heyecanlı olduklarını belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı; “ Yıllardır benimsediğimiz bir ilkemiz var. Kaliteli proje üretmenin püf noktası kumaşı iyi seçmektir. Fourwinds ulaşım ağlarının merkezinde bölgesinin en kaliteli binası.. Bir tarafta Adalar ve tarihi İstanbul manzarası, diğer tarafta Anadolu yakasının en güzel caddesi... Fourwinds’de ister evinizde oturup şehri yüksekten izlersiniz, isterseniz İstanbul’un en keyifli yaşam bölgesinde hayata karışırsınız” dedi.
Taşyapı olarak hayata geçirdikleri tüm projelerde yeşil alanlara önem verdiklerini söyleyen Turanlı; Fourwinds’in de yüzde 93’ünün yeşil alandan oluştuğunu belirtti. Fourwinds’te bir ilke imza atarak oluşan her türlü atığı enerjiye dönüştürmeyi planladıklarını söyleyen Turanlı; “Atık sularla 44 dönüm Fourwinds arazisinin sulanmasını sağlayacağız. Yağ ve çöp atıklarını da enerjiye dönüştüreceğiz” dedi.
Lüks konut segmentine farklı bir bakış açısı kazandıran, üst düzeyde residence hizmetleri sağlayan Fourwinds sosyal aktivite alanlarına da sahip. Basketbol, voleybol, futbol, tenis kortları, açık - kapalı yüzme havuzu, 4 katlı otopark, spor kompleksi ve çocuk oyun parklarının da yer aldığı proje, 87 m2 ile 655 m2 arasında farklılık gösteren 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 420 lüks daireden oluşuyor. Fourwinds projesini diğer projelerden ayıran bir diğer özellik de her kulede iki katın aktivite alanı olarak ayrılması.. Fourwinds ev sahiplerinin her türlü kutlama, tören için kullanabileceği bu alanlarda Taşyapı iştirakı olan DoubleTree by Hilton Istanbul Moda otel ikramları da sunulacak.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder