8 Haziran 2012 Cuma

MANİFESTO AİLESİNE İKİ DENEYİMLİ İSİM



Basın Bülteni                                      06.06.2012


MANİFESTO AİLESİNE İKİ DENEYİMLİ İSİM


İletişim, etkinlik ve reklam danışmanlığı hizmetleri sunan Manifesto İletişim Grubu, güçlü insan kaynakları yapısını sektörün iki önemli ismi bünyesine katarak zenginleştirdi. Global Hill&Knowlton Müşteri Grup Direktörü Zuhal Gürdamar ve Anadolu Ajansı İstanbul Eski Bölge Müdürü Ümit Kanoğlu Haziran ayından itibaren iletişim danışmanı olarak göreve başladılar.

Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden 1987 yılında mezun olan Zuhal Gürdamar, Lobby PR’da Müşteri Temsilcisi olarak iş hayatına başladı. 1995 yılında Toprakbank’a Kurumsal İletişim Yetkilisi olarak transfer olan Gürdamar, kariyerine Incide Kurumsal İletişim ve Danışmanlık Marka Yönetmeni, Tuna Ev &Ofis Kurumsal İletişim Direktörü olarak devam etti. Son olarak Global Hill&Knowlton’da Müşteri Grup Direktörü olarak görev yapan Gürdamar aynı firmadan emekli olmuştu.
İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan Ümit Kanoğlu, iş yaşamına 1987 yılında muhabir olarak Anadolu Ajansı’nda başladı. Anadolu Ajansı’nın çeşitli kademelerinde görev yapan Kanoğlu, 2006 yılında atandığı İstanbul Bölge Müdürlüğü görevinden 2011 yılı itibariyle emekliye ayrıldı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Denetim Kurulu üyesi olan Ümit Kanoğlu evli ve iki çocuk babası.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder