7 Haziran 2011 Salı

Virgin Megastore ‘Red Carpet’ta Aşkın Gözyaşları, Bob Ross ile Buluşuyor! / 4 Haziran 2011

Virgin Megastore, kültür sanat etkinlikleri ‘Red Carpet’ta bu haftasonu, resmin fenomen ismi ‘Bob Ross’un tekniğini, yoğun ilgi üzerine resimseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Yeteneklerini tuale aktaracak katılımcılar, sonrasında ‘Aşkın Gözyaşları 2’ ile sevenleriyle tekrar buluşan Sinan Yağmur ile koşulsuz sevgi üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Dünyanın önde gelen kitap, müzik, eğlence ve kültür ürünleri perakendecisi Virgin Megastore, ‘Red Carpet’ etkinlikleri kapsamında plastik sanatlardan resmin fenomen ismi Bob Ross’un özel tekniğini Türk resimseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Virgin Megastore’un Demirören İstiklal mağazasında yoğun ilgi üzerine 4 Haziran Cumartesi günü tekrarlanan etkinlik sonrası, 2010 yılının en çok okunan ‘Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems’ kitabı yazarı Sinan Yağmur kitapseverler ile buluştu.

Virgin Megastore’un keyifli haftasonu etkinliği kapsamında, kurulan resim atölyesinde, katılımcılara Bob Ross tekniği hakkında bilgi verilerek resim yapmaları sağlandı. Geliştirdiği özel teknik ile herkesin resim yapabileceğine inanan ve bu teknik ile tüm dünyaya resim yaptıran Bob Ross uzun süre ülkemizde de TRT2 televizyonunda Türk izleyicisi ile buluşmuştu.

Bob Ross’un özel tekniği ile resim yapan katılımcılar, sonrasında 2010 yılının en çok okunan ‘Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems’ kitabı yazarı Sinan Yağmur ile tanışma ve sohbet imkânı buldular. ‘Aşkın Gözyaşları 2’ ile kitapseverlerle buluşan Sinan Yağmur, koşulsuz sevgi ve ilahi aşk üzerine keyifli bir sohbete de imza attı.

Virgin Megastore Hakkında

Geçmişte müzikseverlerin uğrak yeri olarak konumlanan Virgin Megastore, yirmi yılı aşkın bir süredir eğlence dünyasının trendlerini hedef kitlesine ulaştırıyor. Virgin günümüzde on farklı ürün grubunu müşterilerine farklı hizmet anlayışı ile ulaştırıyor. Müzik, film, oyunlar, kitap, elektronik, elektronik aksesuar, kırtasiye, hobi ürünleri ve farklı ürün fırsatları sunan red box ile müşterilerini kaliteli hizmet anlayışı içerisinde buluşturuyor. En merkezi caddelerin vazgeçilmez bir ikonu haline gelen Virgin Megastore, New York’taki Time Square’den Avustralya’da Sydney’deki mağazsına kadar yaygın bir hizmet ve satış ağı geliştirmiştir. İlk Virgin Megastore 1976 yılında Richard Branson tarafından Londra’da Oxford Caddesi’nde açılmıştır. Virgin 1980 yılında Fransa’ya müzik prodüksiyon markası ile girdi. Virgin Megastore Türkiye’deki mağaza sayısını birkaç yıl içinde 8’e çıkarmayı ve 2011 yılı içinde internetten satışla tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedeflemektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder