1 Temmuz 2011 Cuma

İnşaat sektöründe 41 yıllık deneyime sahip Kar İnşaat, İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini verdiği davet ile biraya topladı


İnşaat sektöründe 41 yıllık deneyime sahip Kar İnşaat, İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini verdiği davet ile biraya topladı. İzmir'in en büyük dikey residence projesi The Port Residence'da gerçekleşen davet Kerem Görsev'in muhteşem performansıyla geç saatlere kadar devam etti.


Kar İnşaat, İzmir Alsancak Liman bölgesinde inşaatını tamamladığı The Port Residence ile İzmir'in en kapsamlı yaşam merkezine imza attı. 41. yılında prestij projesi olarak hayata geçen The Port Residence, İzmir'in önde gelen iş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatını bir araya getirdi.


Konsepti ile büyük beğeni toplayan davette konuşma yapan Kar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Başar Karcıoğlu "Kar İnşaat olarak sektörde 41. yılımızı, izmir'in en büyük dikey residence projesi The Port Residence ile kutluyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. İzmir'in merkezinde kurduğumuz bu 'kaliteli yaşam merkezi'ne gösterilen büyük ilgi bizi ayrıca sevindiriyor. İzmir'in yapısal farkı sloganıyla yola
çıktığımız inşaat sektöründe bu güne kadar pek çok projeye imza attık. Bu güne kadar hayata geçen yapılar ile İzmir'de farkını ortaya koyan Kar inşaat, The Port Residence ile de bir kez daha inşaatı dünya standartlanna taşıyor" dedi.


Arsa maliyeti hariç 24 milyon TL'ye mal olan Residence, izmir'in kalbinde 100 milyon TL'lik bir değer yaratıyor. Eşsiz lokasyonu, sunduğu dünya standartlarındaki hizmeti, kaliteli ve benzersiz imk,nlarıyla fark yaratan The Port Residence, şehrin siluetine uyumlu yapısıyla da dikkat çekiyor.

Körfez ayaklarınızın altında The Port Residence, The Portmall ve The Portment olmak üzere, lüks konutlardan, kiralanabilir dublex dairelere, alışveriş alalılarından, sosyal alanlarına kadar her detayın düşünüldüğü proje, İzmir'in en büyük çarşısı Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nin sonunda yarattığı avlu mekan ile de caddeye zenginlik katıyor. Alışverişin, sanat ve eğlencenin kalbi Alsancak'ta yer alan bina, avantajlı lokasyonu ile de sıradışı bir yaşam deneyimi sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder