30 Mayıs 2011 Pazartesi

Mesut Yar, Aykut Oğut ve Esra Banguoğlu Oğut Virgin Megastore’da Sevenleriyle Buluştu! - 28.05.2011


Alışverişi ‘keyif deneyimi’ne dönüştüren Virgin Megastore, her hafta gerçekleştirdiği ‘Red Carpet’ kültür/sanat etkinlikleri kapsamında, ziyaretçilerini 3 önemli kişisel gelişim kaynağının ustası ile buluşturdu. Mesut Yar, Aykut Oğut ve Esra Banguoğlu Oğut 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü Virgin Megastore’un Demirören İstiklal mağazasında gerçekleştirilen imza gününde sevenleriyle keyifli dakikalar geçirdi.


Dünyanın önde gelen kitap, müzik ve eğlence ürünleri perakendecisi Virgin Megastore, ziyaretçilerine ‘keyifli alışveriş’ deneyimi yaşatmak misyonu ile düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Kültür ve sanat dünyasını kolay ulaşılır ve eğlenceli hale getirmeyi hedefleyen dünya devi Virgin Megastore’un İstiklal Demirören mağazasında düzenlenen imza gününde üç önemli kalem; Mesut Yar, Aykut Oğut ve Esra Banguoğlu Oğut sevenleriyle buluştu. Virgin Megastore tarafından her hafta düzenlenen kültür ve sanat etkinliği ‘Red Carpet’ kapsamında 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü düzenlenen imza günü kitapseverlerden yoğun ilgi gördü.

Medya dünyasının ünlü kalemi Mesut Yar, son kitabı “Acı Reçete’yle Tatlı Son”u ve Aykut Oğut çekim yasasını kendi hikâyeleriyle anlattığı, çok ses getiren “Evrenden Torpilim Var” kitabının ikincisini sevenlerine tanıttı. Esra Banguoğlu Oğut ise Kundalini Yoga “Stressiz siz” DVD’si ile günün stresini atmanın yollarını paylaştı. Ziyaretçiler etkinlikte sevdikleri yazarlarla tanışma ve ‘ Sağlıklı Beden, Dingin Ruh ve Berrak Zihin’ üçlemesi üzerine sohbet etme imkanı buldular.

Çok geniş yelpazede ürünü tüm yaş gruplarına birarada sunan Türkiye’deki ilk ve tek mağaza Virgin Megastore, düzenlediği etkinliklerin yanı sıra ‘ürünü en iyi tanıtan mağaza’ olarak da sektörde farklılaşıyor. 65 bin çeşit kitap, 22 bin çeşit müzik albümü, CD ve plak, 9 bin çeşit DVD, 7 bin çeşit oyun, kırtasiye, hobi ve teknoloji ürünleri ile ziyaretçilerini buluşturan mağaza, iç mimarisiyle de ‘rahat dolaşma alanı’ sağlıyor.

Virgin Megastore Hakkında

Geçmişte müzikseverlerin uğrak yeri olarak konumlanan Virgin Megastore, yirmi yılı aşkın bir süredir eğlence dünyasının trendlerini hedef kitlesine ulaştırıyor. Virgin günümüzde on farklı ürün grubunu müşterilerine farklı hizmet anlayışı ile ulaştırıyor. Müzik, film, oyunlar, kitap, elektronik, elektronik aksesuar, kırtasiye, hobi ürünleri ve farklı ürün fırsatları sunan red box ile müşterilerini kaliteli hizmet anlayışı içerisinde buluşturuyor. En merkezi caddelerin vazgeçilmez bir ikonu haline gelen Virgin Megastore, New York’taki Time Square’den Avustralya’da Sydney’deki mağazsına kadar yaygın bir hizmet ve satış ağı geliştirmiştir. İlk Virgin Megastore 1976 yılında Richard Branson tarafından Londra’da Oxford Caddesi’nde açılmıştır. Virgin 1980 yılında Fransa’ya müzik prodüksiyon markası ile girdi. Virgin Megastore Türkiye’deki mağaza sayısını birkaç yıl içinde 8’e çıkarmayı ve 2011 yılı içinde internetten satışla tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedeflemektedir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder